Vi krever forklaring fra UNRWA

- Hva gjør UNRWA for å hindre oppvigleri til jødehat og vold? skriver det sveitsiske parlamentsmedlemmet Corina Eichenberger-Walther (bildet). Hun er leder for European Alliance for Israel (EAI) hvor også MIFF er med.
Corina Eichenberger-Walther. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Corina Eichenberger-Walther. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

UNRWA-direktør Pierre Krähenbühl må svare for sine ansattes spredning av jødehat og oppvigleri til vold på Facebook. MIFF skrev om avsløringene til UN Watch 3. september. Samme dag ble det sendt en protest til UNRWA gjennom MIFFs europeiske nettverk, European Alliance for Israel.

President Corina Eichenberger-Walther, medlem av sikkerhetsutvalget i det sveitsiske parlamentet, skriver til UNRWA-direktør Pierre Krähenbühl:

“European Alliance for Israel mener det er viktig for en fredelig utvikling i Midtøsten at stemmer som sprer hat blir stanset hvor det er mulig. Derfor spør vi om du kan bekrefte at de nevnte Facebook-innleggene nevnt i rapporten [fra UN Watch] er skrevet av folk som arbeider for UNRWA? Hvilke konsekvenser vil det få for ansatte i UNRWA dersom de kommer med offentlige uttalelser som dem nevnt i rapporten? Hvilke forholdsregler tar dere for å forhindre oppvigleri til jødehat og vold?”

MIFF er glad for å kunne være med i et europeisk nettverk som kan legge større press på nasjonale og overnasjonale myndigheter. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, er styremedlem i European Alliance for Israel.

For å styrke det pro-israelske arbeidet i Europa, oppmuntrer vi deg til å bli medlem av MIFF! Nå kan du bli medlem gratis ut året.

Wall Street Journal har intervjuet Hillel Neuer, leder av UN Watch om saken. Se intervjuet.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise