Fra én til tre

MIFF blir mer slagkraftig enn noen gang før.
Fra MIFFs støttemarkering for Israel utenfor Stortinget 10. august 2015. (Illustrasjonsfoto: MIFF)
Fra MIFFs støttemarkering for Israel utenfor Stortinget 10. august 2015. (Illustrasjonsfoto: MIFF)

Fra søndag 14. juni har MIFFs journalist Tor-Bjørn Nordgaard hatt pappapermisjon. Daglig leder Conrad Myrland har derfor vært alene som ansatt på fulltid de siste månedene.

Fra mandag 7. september vil antallet artikler på Miff.no øke betydelig når Nordgaard er tilbake i full jobb.

De siste månedene har Kjetil Ravn Hansen, leder av MIFF Oslo, jobbet deltid for MIFF som organisasjonssekretær og medlemsutvikler. Fra 1. oktober blir han ansatt på fulltid.

MIFF fikk sin første ansatte på fulltid høsten 2007. Fra 2011 opprettet vi en journaliststilling på fulltid, men den har ikke hele tiden vært fullt besatt. Nå får MIFF for første gang tre ansatte på heltid.

Odd Myrland fortsetter som redaktør av Midtøsten i fokus på deltid. Geir Knutsen fortsetter på deltid som inspirator i sosiale medier. Margit Apelthun fortsetter på deltid å ta design på MIFFs avis.

Til sammen er MIFF fra 1. oktober mer slagkraftig enn noen gang før. Dette er bare mulig på grunn av våre 9000 medlemmer som betaler årskontingent og gir sjenerøse gaver til informasjonsarbeidet. Bli medlem du også!Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise