Støtt MIFFs kampanje mot kirkens Israel-hets

Se hvilke aviser hvor MIFF denne uken rykker inn helsides annonse og se hvordan du kan hjelpe!

Denne helsides annonsen rykker MIFF inn i en rekke aviser denne uken.
Denne helsides annonsen rykker MIFF inn i en rekke aviser denne uken.

I dag har MIFF en helsidens annonse på trykk i Vårt Land (se annonsen i storformat under eller ved å klikke her). Samme annonse kommer i repetisjon senere i uken. Annonsen kommer også på trykk i avisene Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier.

Men MIFF går ikke bare ut i kristne aviser, hvor man kan vente å finne en høy andel Israel-venner blant leserne. En svært lik annonse kommer onsdag 16. september på trykk som en helside i Norges største avis – Aftenposten.

Støtter du MIFFs annonsekampanje? Bli medlem av MIFF og/ eller gi en øremerket gave til MIFFs gavekonto 78770654539. Merk i meldingsfeltet i nettbanken: “Annonse september 2015”

 

Annonsens hovedbudskap

Stans kirkens Israel-hets!

De siste årene er millioner av mennesker blitt drevet på flukt fra arabiske land. Den norske kirke og Kirkens Nødhjelp har vært mest opptatt av å kritisere Israel. Nå på søndag inviterer de kirkegjengere til å hevde, i bønn til Gud, at Israels sikkerhetsbarriere på Vestbredden «ikke [er] til forsvar, men til isolasjon og adskillelse, uvitenhet, diskriminering og drap».  Prester og biskoper bruker neste uke til kamp for å få revet ned «muren» som holder islamistiske selvmordsbombere borte fra deres jødiske ofre!

 

Bli med MIFF i protest!

I protest bruker MIFF neste uke til å sette fokus  på jøde- og kristenforfølgelsen i Midtøsten. På midten av 1900-tallet ble flere tusen år gamle jødiske sivilisasjoner utryddet i en rekke arabiske land. Nå i 2015 er det kristne og andre minoriteter som blir jaget.

– Les mer på miff.no

– Opprørt av Israel-hetsen? Ring 41 17 67 80 nå for å bli medlem av MIFF gratis ut året.

Storversjon av annonsen.
Storversjon av annonsen. Klikk for å se bildet større.
Forrige artikkelDøde etter angrep av steinkastere
Neste artikkelOljefunn på Golan
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.