Videre vekst for MIFF

De fleste deltakerne på MIFF Kristiansands ungdomshelg 18.-20. september 2015. (Foto: MIFF)
De fleste deltakerne på MIFF Kristiansands ungdomshelg 18.-20. september 2015. (Foto: MIFF)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Med Israel for fred (MIFF) passerte 9.000 medlemmer i begynnelsen av juni 2015. Siden den gang har medlemstallet økt med nærmere 300 personer. Størst vekst opplever MIFF i fylkene Østfold og Vestfold hvor vi distribuerte et spesialmagasin til 150.000 husstander i midten av september.

I løpet av september vil besøket på www.miff.no passere hundre tusen. Tenk på hvor mye mer MIFF kunne fått til for Israels sak dersom noen flere av våre nettgjester hadde meldt seg som betalende medlemmer. Klikk her for å bli medlem nå – det er gratis ut året.

MIFFs netto medlemsutvikling fordelt på fylker fra juni til september 2015.
MIFFs netto medlemsutvikling fordelt på fylker fra juni til september 2015.
MIFFs prosentvis medlemsutvikling fordelt på fylker fra juni til september 2015.
MIFFs prosentvis medlemsutvikling fordelt på fylker fra juni til september 2015.

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag