Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

MIFF deler ut Løgnindustrien til stortingsrepresentanter

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), leverte boken Løgnindustrien på Stortinget. (Foto: MIFF)
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), leverte boken Løgnindustrien på Stortinget. (Foto: MIFF)
- Dette er en bok politikere som vil mene noe om Israel må lese, sier Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.

I dag har Med Israel for fred (MIFF) gitt MIFFs nye bok Løgnindustrien i gave til alle medlemmer av Utenrikskomiteen på Stortinget. I tillegg går boken til en rekke andre sentrale politikere på Stortinget.

”Israel behandler palestinerne like ille som jødene ble behandlet under andre verdenskrig.” I 2012 sa 38 prosent av det norske folk at dette stemmer helt eller nokså godt.

Bare én av tre nordmenn har kunnskap nok om dagens Midtøsten eller andre verdenskrig til å avvise den grove anklagen. Det har tydeligvis vært svært god etterspørsel etter løgnindustriens varer og tjenester i Norge. Resultatet fra HL-senterets måling vitner om tre tiår med lisensfinansiert anti-israelsk propaganda og/ eller store mangler i norsk skolesystem.

I boken tar Yemini for seg en rekke av anklagene mot staten Israel og viser med en jurists og forskers grundighet hvordan de bygger på løgn.

Tre norske utenriksreportere – Odd Karsten Tveit, Sidsel Wold og Fredrik Græsvik – alle kjent for sin skjeve dekning av Israel, kommer med bok om konflikten denne høsten. Løgnindustrien kommer som et viktig korrektiv i rette tid.

Boken ble til etter en oppmuntring fra Robert Bernstein, grunnleggeren av Human Rights Watch. Forfatteren Ben-Dror Yemini ble født i Tel Aviv i 1954. Fra 2003 til 2014 var han debattredaktør i avisen Ma’ariv. Siden våren 2015 har Yemini vært journalist og kommentator i Yedioth Aharonoth, Israels største betalingsavis.


Gi din støtte til MIFFs bokkampanje på Stortinget!
Fyll ut ditt mobilnummer og ditt ønskede gavebeløp i skjemaet under og klikk OK. Du mottar deretter SMS til din mobil som du bekrefter med en JA-melding, og beløpet blir belastet din neste telefonregning. Bruk nettbank til konto 78770654539 og send inn ditt personnummer til post@miff.no dersom du ønsker skattefradrag. Hjertelig takk for din støtte!

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart