MIFF deler ut Løgnindustrien til stortingsrepresentanter

- Dette er en bok politikere som vil mene noe om Israel må lese, sier Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), leverte boken Løgnindustrien på Stortinget. (Foto: MIFF)
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), leverte boken Løgnindustrien på Stortinget. (Foto: MIFF)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

I dag har Med Israel for fred (MIFF) gitt MIFFs nye bok Løgnindustrien i gave til alle medlemmer av Utenrikskomiteen på Stortinget. I tillegg går boken til en rekke andre sentrale politikere på Stortinget.

”Israel behandler palestinerne like ille som jødene ble behandlet under andre verdenskrig.” I 2012 sa 38 prosent av det norske folk at dette stemmer helt eller nokså godt.

Bare én av tre nordmenn har kunnskap nok om dagens Midtøsten eller andre verdenskrig til å avvise den grove anklagen. Det har tydeligvis vært svært god etterspørsel etter løgnindustriens varer og tjenester i Norge. Resultatet fra HL-senterets måling vitner om tre tiår med lisensfinansiert anti-israelsk propaganda og/ eller store mangler i norsk skolesystem.

I boken tar Yemini for seg en rekke av anklagene mot staten Israel og viser med en jurists og forskers grundighet hvordan de bygger på løgn.

Tre norske utenriksreportere – Odd Karsten Tveit, Sidsel Wold og Fredrik Græsvik – alle kjent for sin skjeve dekning av Israel, kommer med bok om konflikten denne høsten. Løgnindustrien kommer som et viktig korrektiv i rette tid.

Boken ble til etter en oppmuntring fra Robert Bernstein, grunnleggeren av Human Rights Watch. Forfatteren Ben-Dror Yemini ble født i Tel Aviv i 1954. Fra 2003 til 2014 var han debattredaktør i avisen Ma’ariv. Siden våren 2015 har Yemini vært journalist og kommentator i Yedioth Aharonoth, Israels største betalingsavis.


Gi din støtte til MIFFs bokkampanje på Stortinget! 
Fyll ut ditt mobilnummer og ditt ønskede gavebeløp i skjemaet under og klikk OK. Du mottar deretter SMS til din mobil som du bekrefter med en JA-melding, og beløpet blir belastet din neste telefonregning. Bruk nettbank til konto 78770654539 og send inn ditt personnummer til post@miff.no dersom du ønsker skattefradrag. Hjertelig takk for din støtte!

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise