Bli Fast for Israel!

MIFF søker Israel-venner som vil bli Fast for Israel!
Bli Fast for Israel! og du gir MIFF mulighet til å trappe opp vårt arbeid for Israels sak.
Bli Fast for Israel! og du gir MIFF mulighet til å trappe opp vårt arbeid for Israels sak.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

De som er Fast for Israel! gir månedlig bidrag til MIFFs informasjonskamp for Israel og det jødiske folk. Som Fast for Israel! gjør du det du kan for å hindre at en ny generasjon i Norge blir forvillet av Israel-hets og jødehat.

Du oppretter avtalegiro med elektronisk signatur (bank ID) uten å gå via din nettbank.

Alle som er Fast for Israel! vil motta jevnlig e-post fra daglig leder Conrad Myrland med innblikk bak kulissene i MIFF.

Hjertelig takk!

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIran skryter av store missil-lagre
Neste artikkelPolitihunden Taj fant rørbombe ved kontrollpost i Jerusalem
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise