EAI protesterer på merking av bosettervarer

- Det er urettferdig og politisk motivert, skriver MIFFs europeiske søsterorganisasjoner i en pressemelding.
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, og Corina Eichenberger-Walther, parlamentsmedlem i Sveits og president for European Alliance for Israel. (Foto: Bengt-Ove Nordgård)
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, og Corina Eichenberger-Walther, parlamentsmedlem i Sveits og president for European Alliance for Israel. (Foto: Bengt-Ove Nordgård)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Med Israel for fred (MIFF) er den største medlemsorganisasjonen i European Alliance for Israel (EAI). I en pressemelding protesterer EAI mot EUs direktiv om å gi særskilt merking av varer produsert i israelske bosetninger.

– EAI protesterer sterkt mot EUs beslutning om å merke produkter produsert over 1967-linjen, “den grønne linjen”. Det er urettferdig, politisk motivert og enestående, uten paralleller noe annet sted i verden. Den økonomiske virkningen på Israel som helhet er ventet å bli svært liten, men lokale produsenter og mange av deres palestinske ansatte vil sannsynligvis bli rammet, skriver EAI.

– Vedtaket vil ikke fremme sjansen til fred, skriver EAI videre.

– EAI vil fortsette å oppmuntre til en fredelig og rettferdig løsning til den israelsk-palestinske konflikten som et resultat av direkte forhandlinger mellom partene, avsluttes pressemeldingen.

I midten av april 2016 blir MIFF vertskap i Sandvika for EAIs første ordinære årsmøte. Delta på europeisk konferanse 15.-17. april! Her får du møte Israel-venner fra store deler av Europa.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise