Bestill fire julegaver i én pakke

Fire bøker med sann informasjon om Israel. Fire bøker som avslører den farlige strategien til Israels fiender. Fire bøker som din familie og dine venner må lese.

Bestill bøkene i MIFFs bokserie som julegave.
Bestill bøkene i MIFFs bokserie som julegave.

Klikk her for å bestille MIFFs bøker nå!

Bøkene blir sendt til deg med faktura. I lenken over kan du selv velge hvilke titler du vil ha. Husk at det blir gratis forsendelse ved kjøp av minst to bøker!

Er du medlem av MIFF og har registrert din e-post adresse? Se spesialtilbud for forhåndsbetaling av hele bokpakken sendt med e-post på kvelden fredag 20. november.

Forrige artikkelNår skal vi få høre Mahmoud Abbas fordømme terror mot israelere?
Neste artikkelDet begynte ikke og sluttet ikke med Krystallnatten
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.