Terror og løgner høsten 2015

Hør foredraget som MIFFs journalist Tor-Bjørn Nordgaard holdt i MIFF Grenland 27. november.

Tor-Bjørn Nordgaard holder foredrag i MIFF Grenland. (Foto: Skjermdump fra YouTube)
Tor-Bjørn Nordgaard holder foredrag i MIFF Grenland. (Foto: Skjermdump fra YouTube)

– Israel er rammet av en dødelig terrorbølge denne høsten. Volden blir drevet fram av løgner fra palestinske ledere. Og i Norge har vi sett en rekke eksempler på løgnaktig mediedekning av det som skjer, sier Tor-Bjørn Nordgaard i dette foredraget.

Nordgaard jobber fulltid som journalist for Miff.no. I foredraget oppsummerer han hva som har skjedd i terrorbølgen mot Israel. Den startet i september. Han drøfter også hva som er drivkreftene bak angrepene. Han tar også fram eksempler på skjev og feilaktig mediedekning i norsk sammenheng.

Foredraget ble holdt på møte i MIFF Grenland, i lokalene til Høgskolen i Telemark sin avdeling i Porsgrunn, torsdag 27. november. På MIFFs YouTube-kanal finner du opptak av hele foredraget. Videoen er filmet og redigert av Hans Jacob Solgaard.

Se videoen her:

 

Forrige artikkelIsraelsk mann alvorlig skadet i knivangrep
Neste artikkelIsraelsk resolusjonsforslag vant fram i FN
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/