Terror og løgner høsten 2015

Hør foredraget som MIFFs journalist Tor-Bjørn Nordgaard holdt i MIFF Grenland 27. november.
Tor-Bjørn Nordgaard holder foredrag i MIFF Grenland. (Foto: Skjermdump fra YouTube)
Tor-Bjørn Nordgaard holder foredrag i MIFF Grenland. (Foto: Skjermdump fra YouTube)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

– Israel er rammet av en dødelig terrorbølge denne høsten. Volden blir drevet fram av løgner fra palestinske ledere. Og i Norge har vi sett en rekke eksempler på løgnaktig mediedekning av det som skjer, sier Tor-Bjørn Nordgaard i dette foredraget.

Nordgaard jobber fulltid som journalist for Miff.no. I foredraget oppsummerer han hva som har skjedd i terrorbølgen mot Israel. Den startet i september. Han drøfter også hva som er drivkreftene bak angrepene. Han tar også fram eksempler på skjev og feilaktig mediedekning i norsk sammenheng.

Foredraget ble holdt på møte i MIFF Grenland, i lokalene til Høgskolen i Telemark sin avdeling i Porsgrunn, torsdag 27. november. På MIFFs YouTube-kanal finner du opptak av hele foredraget. Videoen er filmet og redigert av Hans Jacob Solgaard.

Se videoen her:

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise