Terror og løgner høsten 2015

Hør foredraget som MIFFs journalist Tor-Bjørn Nordgaard holdt i MIFF Grenland 27. november.

Tor-Bjørn Nordgaard holder foredrag i MIFF Grenland. (Foto: Skjermdump fra YouTube)
Tor-Bjørn Nordgaard holder foredrag i MIFF Grenland. (Foto: Skjermdump fra YouTube)

– Israel er rammet av en dødelig terrorbølge denne høsten. Volden blir drevet fram av løgner fra palestinske ledere. Og i Norge har vi sett en rekke eksempler på løgnaktig mediedekning av det som skjer, sier Tor-Bjørn Nordgaard i dette foredraget.

Nordgaard jobber fulltid som journalist for Miff.no. I foredraget oppsummerer han hva som har skjedd i terrorbølgen mot Israel. Den startet i september. Han drøfter også hva som er drivkreftene bak angrepene. Han tar også fram eksempler på skjev og feilaktig mediedekning i norsk sammenheng.

Foredraget ble holdt på møte i MIFF Grenland, i lokalene til Høgskolen i Telemark sin avdeling i Porsgrunn, torsdag 27. november. På MIFFs YouTube-kanal finner du opptak av hele foredraget. Videoen er filmet og redigert av Hans Jacob Solgaard.

Se videoen her:

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise