Bli Fast for Israel! i 2016

Den beste julegaven du kan gi til MIFF og for Israel, er å bli fast giver i 2016.
Den beste julegaven!
Den beste julegaven!
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

MIFF søker Israel-venner som vil bli Fast for Israel! Du velger selv hvor stort månedlig bidrag du vil gi til MIFFs informasjons­kamp for Israel og det jødiske folk. Som Fast for Israel! gjør du det du kan for å hindre at en ny generasjon i Norge blir forvillet av Israel-hets og jødehat.

Ønsker du å gi en engangsgave til MIFF? Gi en gave via mobil i skjemaet under, eller sett inn en gave på gavekontoen.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelMIFF i norsk krim
Neste artikkelHusk å melde personnummer til MIFF!
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise