Se hvor MIFF har fått tusen nye medlemmer siste år

Hvordan er status på Israel-vennskapet i ditt fylke?
Netto medlemsvekst i MIFF fordelt på fylker. Veksten er prosentvis størst i flere fylker hvor MIFF har etablert nye lokallag og/ eller distribuert spesialmagasin i løpet av året.

MIFF har tatt den årlige listevasken, og heldigvis var det langt færre medlemmer enn fryktet som måtte slettes på grunn av manglende betaling. Med hjelp av SMS-aksjon til tidligere medlemmer og kontakter, er vi allerede tilbake over nivået som vi lå på i begynnelsen av desember 2015. Per i dag har MIFF 9.470 medlemmer. Kan vi våge å håpe på 10.000 medlemmer innen generalforsamlingen og den europeiske Israel-konferansen i midten av april? Hvis du ikke er medlem, kan du gjøre din innsats ved å melde deg inn nå. Hvis du allerede er medlem, kan du verve en venn nå!

Se tabeller for prosentvis og netto vekst fordelt på fylker.

medlemsutvikling-netto

medlemsutvikling-prosent

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise