900.000 besøk på miff.no

2.453 besøk hver dag. Takk til alle som deler MIFFs artikler. Sammen kan vi øke besøket i 2016!

Skjermdump fra miff.no 8. januar 2015.
Skjermdump fra miff.no 8. januar 2015.
 
Støtter DU det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland? Klikk her for å bli medlem av MIFF fra kun kr. 4,- per uke

Med Israel for freds nettside miff.no hadde 895.515 besøk i 2015, ifølge Google Analytics. Dette er en nedgang fra 1,2 millioner besøk i 2014, men en dobling fra 2013, da nettsiden hadde 442.000 besøk. 2014 var et år med ekstra stor oppmerksomhet på MIFF på grunn av nesten to måneders krig mellom Hamas og Israel.

Hjertelig takk til alle dere som liker, kommenterer og deler MIFFs artikler i sosiale medier. De store norske mediene svikter i å videreformidle israelernes perspektiver, derfor er det så viktig at det finnes en organisasjon som MIFF som kan nå langt ut. I 2015 var gjennomsnittlig dagsbesøk 2.453. Sammen kan vi øke besøket i 2016!

2001 var det første året MIFF hadde daglige nyhetsoppdateringer av vår nettside. Den gang var besøket 47.590. Siden den gang har besøket økt med en faktor på 19. I samme periode har medlemstallet økt med en faktor på 9.

Gi din støtte til MIFFs nettside ved å bli medlem eller gi en gave under.

Forrige artikkelTel Aviv-terrorist Nashat Milhem er skutt og drept i Nord-Israel
Neste artikkelNy rekord i Israels valutareserver
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -