Olga Deutsch fra NGO Monitor til europeisk Israel-konferanse i Sandvika

Lørdag 16. april kan du høre Olga Deutsch på MIFFs landsmøte på Thon Hotell Sandvika. Tittelen på foredraget er: “Hvordan europeiske giverland har stengt døren til en virkelig fred.”

Olga Deutsch fra NGO Monitor.
Olga Deutsch fra NGO Monitor.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Olga Deutsch er direktør for Europa-avdelingen hos den israelske organisasjonen NGO Monitor.

Slik beskriver organisasjonen sitt formål: «NGO Monitor tilbyr informasjon og analyser, jobber for ansvarlighet, og støtter debatt om rapportene og aktivitetene til NGO-er (ikke-statlige organisasjoner) som påstår at de fremmer menneskerettigheter og humanitære formål.»

Hos NGO Monitor er hun ekspert på EU- og tysk-finansierte NGO-er som har politiserte formål, og med europeiske BDS-kampanjer (boikott mot Israel) organisert av NGO-er.

Olga ble uteksaminert fra universitetene i Beograd og München med grader innen bankvirksomhet, forsikring og finans.

Hun ble tildelt et stipend fra bil- og traktorprodusenten Ford Motor Company og tok en grad innen ledelse ved School of International and Public Affairs (SIPA) ved Colombia universitet i New York, USA.

Før Olga Deutsch immigrerte til Israel i 2009, var hun leder for European Union of Jewish Students som er en paraplyorganisasjon for 34 nasjonale organisasjoner.

I 2008 ble hun tildelt Den Internasjonale Lederskaps-prisen fra den ideelle organisasjonen American Jewish Committee (AJC).

I løpet av de siste tolv årene har Olga hatt ledende stillinger i privat sektor i Europa og Israel.

Hun snakker flytende serbisk, engelsk, hebraisk og tysk.

 

Fra før er det klart at Knesset-medlem Hilik Bar også kommer til Israel-konferansen i Sandvika som innledes fredag 15. april med middag og foredrag.

Lørdag 16. april blir det flere foredrag, sightseeing og festmiddag.

På formiddagen søndag 17. april avholdes EAIs og MIFFs generalforsamlinger parallelt. På ettermiddagen blir det foredrag av fremstående representanter fra Israel og andre land. Detaljer om programmet vil bli kunngjort senere.

NB! Påmelding til konferansen skjer kun gjennom MIFF, og ikke til hotellet.

Sett av helgen 15.-17. april allerede nå! Klikk her for å gå til påmeldingsskjema. (Påmeldingsfrist tirsdag 15. mars.)

 

Ungdom kan få gratis deltakelse!

Blant ungdom opp til 30 år som melder seg på med søknad innen oppgitt tidsfrist, velger MIFFs administrasjon ut opptil ti ungdommer som kan få gratis opphold og dekning av inntil 70 prosent av reisekostnadene.

For spørsmål om arrangementet, kontakt MIFF på e-post post@miff.no eller tlf. 41 17 67 80.

Forrige artikkelBengt-Ove Nordgård i MIFF Trondheim: Hvorfor støtte Israel? + årsmøte
Neste artikkelMusikkvideo på Hamas-TV: «Spreng bort taket på bussene»
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.