MIFFs største lokallag inn i Grasrotandelen

Inntektene til MIFFs lokallag fra Norsk Tippings Grasrotandel økte med 36 prosent i 2015. Siste nye lag i ordningen er MIFF Stavanger.

Støtt MIFFs lokallag gjennom Grasrotandelen!
Støtt MIFFs lokallag gjennom Grasrotandelen!

I løpet av det siste året har antallet lokallag i Norsk Tippings Grasrotandel økt fra 8 til 14. Samtidig har lokalforeningenes totale inntekter fra Grasrotandelen økt fra 166.000 kroner i 2014 til 223.000 kroner i 2015.

Det siste nye lokallaget som har registrert seg i Grasrotandelen er MIFF Stavanger, den største lokalforeningen i MIFF. I Rogaland har MIFF over 1.340 medlemmer.

Tabellen gir oversikt over lokalforeningenes inntekter fra Grasrotandelen de siste fire årene.

Lokalforeningenes inntekter fra Grasrotandelen.
Lokalforeningenes inntekter fra Grasrotandelen.

Klikk her for å lese hvordan du kan støtte MIFFs lokalforeninger gjennom Grasrotandelen. Prioriter gjerne de lokallagene som fra før har lave inntekter fra denne ordningen.

Forrige artikkelMusikkvideo på Hamas-TV: «Spreng bort taket på bussene»
Neste artikkelJennifer Lopez til Tel Aviv i sommer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.