Itamar Marcus til Israel-konferansen i Sandvika

Direktør Itamar Marcus i Palestinian Media Watch tar palestinerne på alvor. Han følger med på hva de sier til sine egne på arabisk.

Itamar Marcus på Stortinget i mai 2012 da MIFF lanserte den norske utgaven av boken Dobbeltspill. (Arkivfoto: MIFF)
Itamar Marcus på Stortinget i mai 2012 da MIFF lanserte den norske utgaven av boken Dobbeltspill. (Arkivfoto: MIFF)

15.-17. april 2016 inviterer MIFF og European Alliance for Israel til europeisk Israel-konferanse på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Du får høre fremragende foredragsholdere og møte Israel-venner fra hele Europa. Dette blir også helgen for årets generalforsamling i MIFF. Meld deg på nå!

Israel-konferansen i Sandvika innledes fredag 15. april på kvelden med foredrag av olje- og energiminister Tord Lien (Frp). Deretter blir det foredrag av Itamar Marcus, direktør i Palestinian Media Watch.

Marcus var første gang gjest hos MIFF i 2008. I 2012 utga MIFFs han bok Dobbeltspill på norsk. 15. april skal Marcus og MIFF presentere i norsk oversettelse en ny rapport fra PMW som avslører hvordan palestinsk utdanningssystem oppmuntrer til hat og terror mot jødiske israelere.

Lørdag 16. april blir det flere foredrag (den israelske sikkerhetseksperten Mark Babot, Olga Deutsch fra NGO Monitor og Conrad Myrland fra MIFF), sightseeing og festmiddag (blant annet med underholdning og musikk av tidligere stortingsrepresentant Hallgrim Berg).

På formiddagen søndag 17. april avholdes EAIs og MIFFs generalforsamlinger parallelt. På ettermiddagen blir det foredrag av fremstående representanter fra Israel og andre land. MIFF kan foreløpig melde at Knesset-medlem Hilik Bar deltar. Flere detaljer om programmet vil bli kunngjort senere.

NB! Påmelding til konferansen skjer kun gjennom MIFF, og ikke til hotellet.

 

Ungdom kan få gratis deltakelse!

Blant ungdom opp til 30 år som melder seg på med søknad innen oppgitt tidsfrist velger MIFFs administrasjon ut opptil ti ungdommer som kan få gratis opphold og dekning av inntil 70 prosent av reisekostnadene.

For spørsmål om arrangementet, kontakt MIFF på e-post post@miff.no eller tlf. 41 17 67 80.

Forrige artikkelBilangrep på Vestbredden fredag ettermiddag
Neste artikkelNår propagandamateriell passerer som journalistikk
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.