Innkalling til generalforsamling i MIFF 2016

Dagsorden med forslag til revisjon av lover.

En deltaker på MIFFs støttemarkering for Israel 10. august 2014 blir intervjuet av TV2. (Foto: Aleksander Veksler)
En deltaker på MIFFs støttemarkering for Israel 10. august 2014 blir intervjuet av TV2. (Foto: Aleksander Veksler)

Med Israel for fred (MIFF) innkaller alle medlemmer til generalforsamling på Thon Hotel Oslofjord søndag 17. april kl. 09.00-11.30. Generalforsamlingen er et element av en større europeisk Israel-konferanse som MIFF og European Alliance for Israel arrangerer samme helg.

NB! Påmelding til konferansen skjer kun gjennom MIFF, og ikke til hotellet.

 

Generalforsamlingens dagsorden følger etter MIFFs lover.

 1. Innkalling.
 2. Navneopprop.
 3. Godkjennelse av sakslisten.
 4. Valg av møteleder.
 5. Valg av møtereferent.
 6. Valg av to medlemmer til å undertegne protokollen sammen med møtelederen.
 7. Hovedstyrets og lokalforeningenes årsberetninger.
 8. Regnskaper og revisors beretning.
 9. Avgjørelse av ansvarsfrihet for styret.
 10. Behandling av innkomne saker.
  A) Hovedstyrets forslag til reviderte lover.
 11. Resolusjoner.
 12. Fastsettelse av kontingent, bladavgift og refusjonsavgift til lokalforeninger.
 13. Valg av:
 14. Hovedstyre med varamedlemmer. Leder og varamedlemmer velges for ett år av gangen. øvrige styremedlemmer velges for to år av gangen, slik at nestleder, kasserer, og studieleder velges i år som slutter med partall og sekretær, aksjonsleder og ett styremedlem velges i år som slutter med oddetall.
 15. Revisor.

 

Hovedstyrets forslag til reviderte lover

På MIFFs generalforsamling 17. april vil hovedstyret legge fram et forslag til lett revisjon av MIFFs lover. Den største endringen er forslag om å innføre et delegatsystem til landsmøtene. Delegatene vil bli utnevnt av MIFFs lokalforeninger. Ellers er endringene presiseringer og oppdateringer. Lovene ble siste gang revidert i 1993.

Hovedstyrets forslag til nye lover (PDF)

Hovedstyrets forslag til nye lover – dokument hvor endringene er synliggjort (PDF)

Forrige artikkelIsrael legger plan for å bedre palestinernes økonomi
Neste artikkelMIFF utfordrer Børge Brende: Fordøm palestinsk terrorhyllest!
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.