Siste sjanse til å bli med på MIFFs vårtur

Påmeldingsfrist for turen med Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad er tirsdag 15. mars.

Mette Johanne Follestad og Hallgrim Berg er reiseledere på MIFFs vårtur.

Hallgrim Berg fra Hallingdal og Mette Johanne Follestad fra Asker er reiseledere på Med Israel for freds kunnskap- og hyggetur til Israel fra 22. april til 2. mai 2016.

I tillegg til de kjente historiske stedene (Oljeberget, Getsemane, Via Dolorosa, Golgata, Vestmuren, Genesaretsjøen, Masada, Cæsarea) gir turen et glimrende møte med det moderne Israel. Du får også med deg lærerike besøk på Golan, i Independence Hall, Yad Vashem, Israel Museum, Palestinian Media Watch, Rabin-senteret og Begin-senteret. Tidligere Knesset-representant og regjeringsmedlem Uzi Landau gir et aktuelt foredrag til reisegruppen.

Se all info og bestill reisen nå via Sabra Fokus Reiser. NB! Frist for påmelding er tirsdag 15. mars.

Forrige artikkelBli MIFF-medlem nummer ti tusen nå!
Neste artikkelOdd Sverre Hove i MIFF Stavanger: Israels rett til selvforsvar
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.