Ny redaktør

Etter 22 år får MIFFs avis Midtøsten i fokus ny redaktør.

Tor-Bjørn Nordgaard holder foredrag i MIFF Grenland. (Foto: Skjermdump fra YouTube)
Tor-Bjørn Nordgaard holder foredrag i MIFF Grenland. (Foto: Skjermdump fra YouTube)

MIFFs avis Midtøsten i fokus ble grunnlagt i 1975. I mer enn halvparten av avisens historie – fra 1994 – har Odd Myrland (70) vært redaktør. I denne perioden er avisens opplag blitt mangedoblet. Odd har tatt redaktørjobben på fritiden, ved siden av fulltidsjobb som lærer og de siste årene som pensjonist. Det er etter eget ønske han nå går av som redaktør og fortsetter som redaksjonsmedarbeider.

I mars ble Tor-Bjørn Nordgaard (36) oppnevnt av MIFFs hovedstyre som ny redaktør av Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter.

MIFFs daglig leder og nettredaktør Conrad Myrland er oppnevnt av hovedstyret som ansvarlig redaktør for avisen. På MIFFs nettside www.miff.no blir det publisert betydelig flere artikler enn de som får plass i papiravisen som kommer ut annenhver måned.

Alle utgaver av Midtøsten i fokus er gratis tilgjengelig på nett helt tilbake til 1975.

Forrige artikkelTor-Bjørn Nordgaard i MIFF Vest-Telemark: Terrorbølgen mot Israel – og drivkreftene bak
Neste artikkelKristoffer talte Israels sak i Litteraturhuset
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.