MIFF taler Israels sak på festivalen til Norges KFUK-KFUM

Bengt-Ove Nordgård møter Øystein Magelssen og Lars Gule til panelsamtale.
Bengt-Ove Nordgård taler i Stockholm 30. august 2015. (Foto: Privat)
Bengt-Ove Nordgård taler i Stockholm 30. august 2015. (Foto: Privat)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Lørdag 25. juni kl. 14.30-15.30 deltar Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre i en panelsamtale på festivalen Spekter på Kalvøya i Bærum. Festivalarrangør er Norges KFUK-KFUM, en organisasjon som går inn for boikott av Israel.

I panelet sitter også førsteamanuensis Lars Gule og generalsekretær Øystein Magelssen. Samtalen blir ledet av forskeren Jørgen Jensehaugen.

Tema for samtalen: Hvordan løse en uløselig konflikt – en samtale omkring handlingsalternativer i Israel/Palestina-konflikten. 

Spekter er en festival for ungdom og unge voksne i alderen 13-30 år. Den arrangeres i år for første gang på Kalvøya i Bærum. Festivalen favner bredt med ulike arrangementer tilknyttet samfunnsengasjement, idrett/helse, kultur/scene og dialog/tro. Det blir over 2000 deltakere fra Norge og Europa, Afrika og Asia.

I tillegg til noen få ansatte jobber over 100 unge voksne frivillig i over et halvt år for å lage festivalen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise