Forklarte Israels sak til festivalungdom

MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård forklarte Israels sak til nærmere hundre deltakere på KFUK-KFUMs sommerfestival.

Bengt-Ove Nordgård forklarte Israels sak til deltakerne på Spekter-festivalen. (Foto: MIFF)
Bengt-Ove Nordgård forklarte Israels sak til deltakerne på Spekter-festivalen. (Foto: MIFF)

Lørdag 25. juni deltok MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård i en panelsamtale på festivalen Spekter til Norges KFUK-KFUM.

– Jeg antar at det var mellom 80 og 100 ungdommer som lyttet til samtalen, sier Nordgård. I panelet satt to deltakere – Lars Gule og Fredrik Glad-Gjernes – som begge arbeider for boikott av Israel.

– Jeg ble skuffet og overrasket over å se hvor sentralt boikottarbeidet står i Norges KFUK-KFUM, sier Nordgård. På Spekter-festivalen er det satt opp et eget telt med banneret “Free Palestine” og propagandamateriell til støtte for full boikott av verdens eneste jødiske stat.

– Jeg synes panelsamtalen gikk bra, og flere av ungdommene kom for å få mer informasjonsmateriell fra MIFF i etterkant. Flere takket meg for at jeg hadde deltatt, forteller Nordgård.

Forrige artikkelIsraelere er blant verdens minst religiøse
Neste artikkel– Hvert sted du finner en israeler, hogg av ham hodet!
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.