Forklarte Israels sak til festivalungdom

Bengt-Ove Nordgård forklarte Israels sak til deltakerne på Spekter-festivalen. (Foto: MIFF)
Bengt-Ove Nordgård forklarte Israels sak til deltakerne på Spekter-festivalen. (Foto: MIFF)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Lørdag 25. juni deltok MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård i en panelsamtale på festivalen Spekter til Norges KFUK-KFUM.

– Jeg antar at det var mellom 80 og 100 ungdommer som lyttet til samtalen, sier Nordgård. I panelet satt to deltakere – Lars Gule og Fredrik Glad-Gjernes – som begge arbeider for boikott av Israel.

– Jeg ble skuffet og overrasket over å se hvor sentralt boikottarbeidet står i Norges KFUK-KFUM, sier Nordgård. På Spekter-festivalen er det satt opp et eget telt med banneret “Free Palestine” og propagandamateriell til støtte for full boikott av verdens eneste jødiske stat.

– Jeg synes panelsamtalen gikk bra, og flere av ungdommene kom for å få mer informasjonsmateriell fra MIFF i etterkant. Flere takket meg for at jeg hadde deltatt, forteller Nordgård.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag