MIFF-ungdommer i Knesset

Fikk brief av Knessets visepresident og journalist fra Jerusalem Post. For å følge MIFFs ungdomstur på Snap Chat, legg til bruker miff.no.
Unge deltakere, to reiseleder og norsk-israelsk guide utenfor Knesset onsdag 29. juni 2016.
Unge deltakere, to reiseleder og norsk-israelsk guide utenfor Knesset onsdag 29. juni 2016.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Med Israel for fred arrangerer denne uken vår første ungdomstur til Israel. I dag var deltakerne i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset, hvor de blant annet fikk møte Knessets visepresident Hilik Bar og Lahov Harkov, Knesset-journalist for Jerusalem Post.

Legg til MIFF på SnapChat med brukernavn miff.no og du får jevnlige oppdateringer fra turen fra deltaker Kristoffer Vikan.

MIFFs reisegruppe sammen med Knessets visepresident Hilik Bar (midten).
MIFFs reisegruppe sammen med Knessets visepresident Hilik Bar (midten).

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel– Det er ingen framtid for jøder i Frankrike
Neste artikkelDette kartet fikk ikke FNs generalsekretær se
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise