MIFF-ungdommer i Knesset

Fikk brief av Knessets visepresident og journalist fra Jerusalem Post. For å følge MIFFs ungdomstur på Snap Chat, legg til bruker miff.no.

Unge deltakere, to reiseleder og norsk-israelsk guide utenfor Knesset onsdag 29. juni 2016.
Unge deltakere, to reiseleder og norsk-israelsk guide utenfor Knesset onsdag 29. juni 2016.

Med Israel for fred arrangerer denne uken vår første ungdomstur til Israel. I dag var deltakerne i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset, hvor de blant annet fikk møte Knessets visepresident Hilik Bar og Lahov Harkov, Knesset-journalist for Jerusalem Post.

Legg til MIFF på SnapChat med brukernavn miff.no og du får jevnlige oppdateringer fra turen fra deltaker Kristoffer Vikan.

MIFFs reisegruppe sammen med Knessets visepresident Hilik Bar (midten).
MIFFs reisegruppe sammen med Knessets visepresident Hilik Bar (midten).
Forrige artikkel– Det er ingen framtid for jøder i Frankrike
Neste artikkelDette kartet fikk ikke FNs generalsekretær se
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.