MIFF søker nettjournalist/ medlemsutvikler

Har du lyst å jobbe for Med Israel for fred? Eller kjenner du noen som kan passe i jobben?

MIFFs medlemsutvikling fra 1978 til 2016.
MIFFs medlemsutvikling fra 1978 til 2016.

STILLINGSANNONSE FRA MED ISRAEL FOR FRED

Med Israel for fred (MIFF) er en norsk medlemsorganisasjon stiftet i 1978. Vårt hovedformål er å spre informasjon og skape større forståelse for Israel og det jødiske folk. De siste åtte årene har organisasjonen økt fra 2000 til over 10.000 medlemmer. MIFF har 27 lokallag over hele landet. En redaksjon og administrasjon med omlag fire stillinger har ansvaret for Nordens største pro-israelske nettsted (www.miff.no), informasjonsavisen Midtøsten i fokus, ukentlige radiokommentarer, medie- og politikerkontakt, bokproduksjon, Facebook og Twitter med mer.

 

MIFF søker

Nettjournalist og/ eller medlemsutvikler

En av våre dyktige medarbeidere går over i ny jobb. MIFF søker derfor én eller to medarbeidere som kan styrke redaksjonen og/ eller organisasjonsarbeidet.

Vi ser etter personer som

1) kan bidra med nyhetssaker og bakgrunnsstoff til vårt nettsted og avis. Erfaring med nyhetsformidling på nett og i sosiale medier vil være en stor fordel.

2) kan bidra til utvikling av MIFFs servicetilbud til medlemmer og andre. Vedkommende skal arbeide med nye prosjekter som blir avtalt nærmere på bakgrunn av søkerens erfaring og kompetanse. En kreativ medarbeider har stor mulighet til å skape sin egen arbeidshverdag. Vi ser spesielt etter personer med utdannelse/ erfaring innenfor online kurs, interaktiv læring og/ eller film.

MIFFs ansatte arbeider fra hjemmekontor, og vi er derfor åpne for søkere fra hele landet. Lønn og stillingsprosent (50-100 %) etter avtale, med seks måneders prøvetid. Fleksibel arbeidstid. Stillingene rapporterer til daglig leder.

Søkere må støtte MIFFs formål og grunnlag og strategien i vårt informasjonsarbeid for Israel. Kunnskap om Israel og Midtøsten er viktig. Tidligere frivillig engasjement for Israels sak vil bli vektlagt. Tiltredelse snarest.

For spørsmål om stillingene, ta kontakt med daglig leder Conrad Myrland, tlf. 41 17 67 80.

Søknad med CV og referanser sendes post@miff.no innen tirsdag 30. august 2016.

Forrige artikkelTidligere AUF-leder ber jødene om unnskyldning
Neste artikkelIDF etterforsker 20 skyteepisoder
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.