Kom til MIFF Forum i Stavanger

Den britiske obersten Richard Kemp (bildet) holder to foredrag på MIFF Forum i Stavanger lørdag 24. og søndag 25. september. Vær rask med påmelding for å sikre deg plass.

Richard Kemp. (Foto: UnitedWithIsrael.org)
Richard Kemp var tidligere sjef for de britiske styrkene i Afghanistan. (Foto: UnitedWithIsrael.org)
Høstens nasjonale MIFF-konferanse blir avholdt i Stavanger 24. og 25. september.
De siste årene har MIFF Forum blitt arrangert i Oslo, men i høst flytter vi konferansen til Scandic Stavanger Airport, et hotell som ligger vegg i vegg med Stavanger lufthavn. Dermed blir det enkelt for deltakere fra hele landet å delta. Husk å bestille flybillett i god tid!
Hovedtaler på konferansen blir oberst Richard Kemp. Han tjenestegjorde i den britiske hæren fra 1977 til 2006 og var øverstkommanderende for de britiske styrkene i Afghanistan. Kemp har markert seg som en sterk venn av Israel og har med faglig kompetanse vurdert Israels krigføring og sikkerhetssituasjonen landet står i. Kemp skal holde to foredrag under konferansen.
På MIFF Forum blir det også lansering av den siste nye boken i MIFFs bokserie, “Hvorfor Israel? Grunnlaget for en jødisk stat i Midtøsten”. MIFFs daglige leder Conrad Myrland har skrevet boken sammen med mangeårig redaktør for MIFFs avis, Odd Myrland. Conrad presenterer boken og orienterer om MIFFs arbeid. Bengt-Ove Nordgård, som er nestleder i MIFFs hovedstyre, skal holde foredraget FNs svik mot Israel. Astrid Salvesen Shwartz, leder i MIFF Lister og medlem i MIFFs hovedstyre, skal holde et sterkt og personlig foredrag med utgangspunkt i sine 30 år i Israel.
Gratisplasser for ungdom
Blant ungdom opp til 30 år som melder seg på med søknad innen oppgitt tidsfrist velger MIFFs administrasjon ut opptil ti ungdommer som kan få gratis deltakelse (inkl. overnatting) og dekning av inntil 70 prosent av reisekostnadene. Vær rask for å få denne sjansen! Søknader fra ungdommer eller generelle spørsmål om konferansen, sendes til MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no snarest.
Ingen booking via hotellet.
Forrige artikkelTerrorangrep på Oljeberget
Neste artikkelMIFF Forum i Stavanger
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.