Kom til MIFF Forum i Stavanger

Den britiske obersten Richard Kemp (bildet) holder to foredrag på MIFF Forum i Stavanger lørdag 24. og søndag 25. september. Vær rask med påmelding for å sikre deg plass.
Richard Kemp. (Foto: UnitedWithIsrael.org)
Richard Kemp var tidligere sjef for de britiske styrkene i Afghanistan. (Foto: UnitedWithIsrael.org)
Høstens nasjonale MIFF-konferanse blir avholdt i Stavanger 24. og 25. september.
De siste årene har MIFF Forum blitt arrangert i Oslo, men i høst flytter vi konferansen til Scandic Stavanger Airport, et hotell som ligger vegg i vegg med Stavanger lufthavn. Dermed blir det enkelt for deltakere fra hele landet å delta. Husk å bestille flybillett i god tid!
Hovedtaler på konferansen blir oberst Richard Kemp. Han tjenestegjorde i den britiske hæren fra 1977 til 2006 og var øverstkommanderende for de britiske styrkene i Afghanistan. Kemp har markert seg som en sterk venn av Israel og har med faglig kompetanse vurdert Israels krigføring og sikkerhetssituasjonen landet står i. Kemp skal holde to foredrag under konferansen.
På MIFF Forum blir det også lansering av den siste nye boken i MIFFs bokserie, «Hvorfor Israel? Grunnlaget for en jødisk stat i Midtøsten». MIFFs daglige leder Conrad Myrland har skrevet boken sammen med mangeårig redaktør for MIFFs avis, Odd Myrland. Conrad presenterer boken og orienterer om MIFFs arbeid. Bengt-Ove Nordgård, som er nestleder i MIFFs hovedstyre, skal holde foredraget FNs svik mot Israel. Astrid Salvesen Shwartz, leder i MIFF Lister og medlem i MIFFs hovedstyre, skal holde et sterkt og personlig foredrag med utgangspunkt i sine 30 år i Israel.
Gratisplasser for ungdom
Blant ungdom opp til 30 år som melder seg på med søknad innen oppgitt tidsfrist velger MIFFs administrasjon ut opptil ti ungdommer som kan få gratis deltakelse (inkl. overnatting) og dekning av inntil 70 prosent av reisekostnadene. Vær rask for å få denne sjansen! Søknader fra ungdommer eller generelle spørsmål om konferansen, sendes til MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no snarest.
Ingen booking via hotellet.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise