MIFFere ga støtte til norsk-israelsk energisamarbeid på NTNU i Trondheim

Seks medlemmer fra MIFF Trondheim viste i dag sin støtte til NTNU-forskerne som blir med olje- og energiminister Tord Lien til Israel.

Seks glade MIFF-medlemmer på stand på Dragvoll (Foto: Geir Knutsen)
Seks glade MIFF-medlemmer på stand på Dragvoll (Foto: Geir Knutsen)

– Dette var moro! Det sa MIFF-medlem Per Ivar Eian etter å ha stått over tre timer på stand for MIFF onsdag 7. september.

MIFF-medlemmene delte blant annet ut over 100 eksemplarer av MIFFs spesialmagasin og rundt 50 eksemplarer av minifolderen Israel på 1-2-3.

Rundt 15 studenter kom innom for en litt lengre prat, men bare tre-fire av dem var negative til Israel. Ingen av studentene sa noe om NTNU-forskerne som førstkommende søndag reiser til Israel sammen med energiminister Tord Lien for å diskutere samarbeid med israelske forskere. Noen anti-israelske aktivister har de siste månedene satt i verk en kampanje for å forhindre at besøket resulterer i samarbeid med Israel.

MIFF Trondheim har regelmessig hatt stand i gågaten Nordre i sentrum av Trondheim de siste årene. Fra nå av vil denne aktiviteten også foregå på NTNUs to store universitetsområder i Trondheim, Gløshaugen campus, og Dragvoll campus.

MIFF-medlemmer på stand på NTNU Dragvoll (Foto: Geir Knutsen)
MIFF-medlemmer på stand på NTNU Dragvoll (Foto: Geir Knutsen)

Relaterte artikler:

Tord Lien får med seg NTNU-forskere til Israel

Tord Lien planlegger Israel-besøk

Hvorfor norsk olje- og gassnæring trygt kan satse i Israel

MIFF starter studentlag på NTNU

Forrige artikkelFant både støtte og litt kulde i Nederland
Neste artikkelFarlig signal fra Arbeiderpartiet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.