Hør Israels ambassadør og Richard Kemp på MIFF Forum i Stavanger

Konferansen på Scandic Airport Hotel på Sola er åpen for dagsbesøk. Se program.
Israels ambassadør Raphael Schutz (t.v.) og den britiske obersten Richard Kemp er hovedtalere på MIFF Forum i Stavanger. MIFF-lederne Astrid Salvesen Shwartz (fra toppen i midten), Bengt-Ove Nordgård og Conrad Myrland taler også.
Israels ambassadør Raphael Schutz (t.v.) og den britiske obersten Richard Kemp er hovedtalere på MIFF Forum i Stavanger. MIFF-lederne Astrid Salvesen Shwartz (fra toppen i midten), Bengt-Ove Nordgård og Conrad Myrland taler også.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Israels ambassadør Raphael Schutz holder det siste foredraget under MIFF Forum i Stavanger. Ambassadøren orienterer om den aktuelle situasjonen i Israel, og forteller om siste utvikling i norsk-israelsk energisamarbeid.

Ellers på konferansen kan du høre foredrag av den britiske obersten Richard Kemp, MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård, MIFFs hovedstyremedlem Astrid Salvesen Shwartz og MIFFs daglig leder Conrad Myrland. Konferansen blir avholdt på Scandic Stavanger Airport, hotellet som ligger like ved flyplassen på Sola.

 

Program

Lørdag 24.09
10:30 Velkomst ved MIFFs hovedstyre
10:34 Foredrag av Bengt Ove Nordgård: FNs urettferdige behandling av Israel – historisk og i dag.
11:45 Foredrag av Astrid Salvesen Shwartz: Mine 30 år i Israel
12:30 Lunsjpause. Suppe med brød, kun for forhåndspåmeldte.
13:30 Oberst Richard Kemp: Hva kan Europa lære av Israels tiltak mot terror?

Søndag 25.09
10:00 Oberst Richard Kemp: Israels kriger og militære operasjoner sammenliknet med andre land.
11:15 Boklansering/ foredrag av Conrad Myrland: Hvorfor Israel? Grunnlaget for en jødisk stat i Midtøsten
12:15 Felles lunsjbuffet inkludert i seminaravgiften, bare for forhåndspåmeldte gjester.
13:15 Israels ambassadør Raphael Schutz. Om den aktuelle situasjonen og norsk-israelsk energisamarbeid.
14:15 Avslutning

Begge dager avholdes konferansen i møtesalen Preikestolen på hotellet Scandic Stavanger Airport, vegg i vegg med terminalen på Stavanger lufthavn Sola.

 

 

Priser

Lørdag uten måltidkr 100,00
Søndag uten måltidkr 100,00
Begge dager uten måltidkr 150,00

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelGranater fra Syria for andre gang denne uken
Neste artikkelOla E. Hals i MIFF Lister: Jødenes historiske og juridiske rett til hjemlandet Israel
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise