MIFF med helsides annonse i flere aviser

Bli med oss i kampen mot Israel-hatet!
En helsides annonse som MIFF rykker inn i minst fire aviser i september 2016.
En helsides annonse som MIFF rykker inn i minst fire aviser i september 2016.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

I dag har Med Israel for fred (MIFF) en helsides annonse i avisen Vårt Land. Den samme annonsen kommer i minst tre andre aviser i neste uke.

Hovedteksten i annonsen

 

Bli med oss i kampen mot Israel-hatet!

En fylkespolitiker for Arbeiderpartiet og medlem av Agder og Telemark bispe­dømmeråd demoniserer Israel som «ondskapens sanne ansikt». Kirkens Nødhjelp, Mellomkirkelig råd for Den norske kirke og de andre arrangørene av «Kirkeuka for fred i Palestina og Israel» forsøker å slå ned Israels sikkerhetsgjerde med bibelvers. Er drømmen deres at jihadister fritt skal kunne angripe Israel? De sier ikke et ord om terroren.

På en nettside for skoleelever anklager FN-sambandet Israel for «samfunnsmord» mot palestinerne.

Det er ikke bare terrorangrepene mot Israel som fortsetter. De verbale angrepene – demoniseringskampanjen mot verdens eneste jødiske stat – fortsetter også her hjemme.  

MIFF står i front for å avsløre løgnene som Israel-hatet vokser i. Våre informasjonskampanjer når millioner av nordmenn med israelernes beste argumenter. 

Bli medlem av MIFF nå – gratis ut året!

Ring 45 24 45 98.

Send til post@miff.no

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelArabiske land vil finne nye måter å presse Israel
Neste artikkelKinas nye posisjon i Midtøsten
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise