MIFF med helsides annonse i flere aviser

Bli med oss i kampen mot Israel-hatet!

En helsides annonse som MIFF rykker inn i minst fire aviser i september 2016.
En helsides annonse som MIFF rykker inn i minst fire aviser i september 2016.

I dag har Med Israel for fred (MIFF) en helsides annonse i avisen Vårt Land. Den samme annonsen kommer i minst tre andre aviser i neste uke.

Hovedteksten i annonsen

 

Bli med oss i kampen mot Israel-hatet!

En fylkespolitiker for Arbeiderpartiet og medlem av Agder og Telemark bispe­dømmeråd demoniserer Israel som «ondskapens sanne ansikt». Kirkens Nødhjelp, Mellomkirkelig råd for Den norske kirke og de andre arrangørene av «Kirkeuka for fred i Palestina og Israel» forsøker å slå ned Israels sikkerhetsgjerde med bibelvers. Er drømmen deres at jihadister fritt skal kunne angripe Israel? De sier ikke et ord om terroren.

På en nettside for skoleelever anklager FN-sambandet Israel for «samfunnsmord» mot palestinerne.

Det er ikke bare terrorangrepene mot Israel som fortsetter. De verbale angrepene – demoniseringskampanjen mot verdens eneste jødiske stat – fortsetter også her hjemme.  

MIFF står i front for å avsløre løgnene som Israel-hatet vokser i. Våre informasjonskampanjer når millioner av nordmenn med israelernes beste argumenter. 

Bli medlem av MIFF nå – gratis ut året!

Ring 45 24 45 98.

Send til post@miff.no

Forrige artikkelArabiske land vil finne nye måter å presse Israel
Neste artikkelKinas nye posisjon i Midtøsten
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.