NB! MIFF kan ikke love noe verken for lommeboken eller helsen din

Men det er ett løfte vi kan gi.

Hittil i år har MIFF gjort mye mer enn vi hadde planlagt, og gaveinntektene er noe under budsjett. Under artikkelen kan du gi din gave med noen få klikk med SMS eller VIPPS. På bildet Kristoffer Vikan, varamedlem i hovedstyret, på MIFFs første ungdomstur til Israel sommeren 2016. (Foto: MIFF)
Hittil i år har MIFF gjort mye mer enn vi hadde planlagt, og gaveinntektene er noe under budsjett. Under artikkelen kan du gi din gave med noen få klikk med SMS eller VIPPS. På bildet Kristoffer Vikan, varamedlem i hovedstyret, på MIFFs første ungdomstur til Israel sommeren 2016. (Foto: MIFF)

Den økonomiske støtten som Israel-venner har gitt til Med Israel for fred (MIFF) i år, er blitt brukt til å

– drive Nordens største nettside og Facebook-side om Israel, hvor tusenvis av mennesker daglig finner nyheter og bakgrunn, og hvor hundrevis av skoleelever får israelernes beste argumenter.

– hjelpe svenskene i gang med å kopiere MIFFs arbeid i Sverige.

– la 132.000 familier i Hedmark og Oppland få et 24 siders spesialmagasin med israelernes perspektiver.

– lage stadig flere spesialfilmer, som for eksempel “Norske kunstnere ber om tilgivelse for å ha demonisert Israel“.

– distribuere titusenvis av nye visittkortflyere som forklarer Israels sak på 1-2-3.

– avholde lokale møter og stands – i løpet av året blir det langt over hundre – fra Finnmark i nord til Kristiansand i sør.

– markedsføre viktige og nye informasjonssider om konflikten, som for eksempel Palestinernes løgnkart.

– rykke inn helsides annonser i en rekke norske aviser, blant annet i protest mot Kirkeukas ensidige hets mot Israel.

– tale Israels sak på festivaler, skoler, i intervjuer, debatter og møter – over alt hvor vi er blitt invitert eller gitt en mikrofon.

– be regjeringen tydelig å fordømme palestinsk terrorhyllest og palestinske myndigheters økonomiske belønningssystem for dømte terrorister.

vise en israelsk film på kino i Oslo, i protest mot at filmen ble boikottet av en norsk filmfestival.

– avholde europeiske Israel-konferanse, med deltakelse av en norsk statsråd, Knessets viseordfører, flere israelske eksperter og ledere av Israel-organisasjoner fra en rekke europeiske land.

– gi håndplukkede, talentfulle norske ungdommer en skoleringstur til Israel.

samle 10.000 norske Israel-venner i én organisasjon.

starte studentlag på NTNU og nye lokallag.

MIFFs årsrapporter og regnskap er offentlige – hvis du vil lese hva vi gjorde i 2015, 2014 og 2013, så klikk lenkene.

 

  • Det er ett løfte MIFF kan gi til alle som støtter vårt arbeid, og det er at vårt arbeid for Israel og det jødiske folk skal fortsette. Hittil i år har vi gjort mye mer enn det vi hadde planlagt i budsjettet, og gaveinntektene er noe under budsjett. Derfor ber vi deg om en støtte til arbeidet nå. Gi din gave via SMS i skjemaet under, eller VIPPS til 39881. Du kan også gi gave til konto 78770654539.
Forrige artikkelKari Fure i MIFF Stavanger: Kristnes situasjon i arabiske land
Neste artikkelTre israelere skadet i nytt skyteangrep
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.