Julegave med skattefradrag

Gir du en gave til MIFF nå kan du få redusert skatt.
Den beste julegaven!
Den beste julegaven!
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Med Israel for freds informasjonsarbeid er finansiert av norske kvinner og menn som støtter at jødene skal få ha sitt nasjonale hjemland i Israel. Informasjonsspredningen på nettsiden, Facebook, Twitter og YouTube ville stanset helt opp dersom ikke våre lesere hadde vist å verdsette arbeidet med frivillige gaver.

I 2016 har MIFF gjort mer for Israels sak i Norge enn planlagt (dvs. hatt større kostnader enn budsjettert) og hatt noe mindre inntekter enn planlagt. Vi ber derfor om en julegave til arbeidet.

Send din gave til

  • bankkonto 78770654539
  • Vipps 39881
  • Nettskjemaet under, hvor du kan velge fritt beløp 50-500 kroner og gi via SMS/ telefonregning eller
  • SMS med kodeord GAVE til 1948 (250,-)

Husk at gaver til MIFF gir rett til skattefradrag. Fradraget gir en redusert skatt med 27 prosent av den totale gavesummen. For å få skattefradrag for din gave til MIFF i 2016 er det viktig at du sender oss ditt personnummer og registrert navn i folkeregisteret innen utgangen av året.  Minstebeløpet for å få fradrag er 500 kroner i gave i løpet av året. Andre betalinger til MIFF, som kontingent og bokkjøp, gjelder ikke som gave og kommer ikke med i ordningen.

Maksimalt fradrag for gaver til én eller flere organisasjoner er 20.000 kroner. Ektepar eller samboere kan til sammen få fradrag på hele 40.000 per år.

Send inn ditt personnummer til post@miff.no eller bruk SMS 41 17 67 80. Du kan også sende brev til MIFF, Pb 9101, 3006 Drammen.

PS! Den aller beste julegaven du kan gi, er å bli Fast for Israel!

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIDF: – Liten fare for krig i 2017
Neste artikkelWow! Norsk designkopp lansert i Israel
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise