Erfaren journalist inn i MIFF-redaksjonen

Bjarte Bjellås (32) ser fram til å nyansere bildet av Israel.
MIFFs nye journalist Bjarte Bjellås. (Foto: Privat)
MIFFs nye journalist Bjarte Bjellås. (Foto: Privat)

I høst sluttet Tor-Bjørn Nordgaard (36) i MIFFs redaksjon og ble nettredaktør i Norge IDAG. Nordgaard jobbet som journalist i MIFF fra 2014, de siste månedene også som redaktør av avisen Midtøsten i fokus. I løpet av sine år i MIFF-redaksjonen skrev Nordgaard omlag 1150 artikler. Nordgaard fortsetter sitt engasjement i MIFF som frivillig i lokallaget MIFF Vest-Telemark.

De siste månedene har Elisabet Meltvik (80 prosent) og Joachim Harestad (20 prosent) vikariert i Nordgaards stilling. Meltvik har nylig fullført mastergrad i diplomati og internasjonale relasjoner ved universitetet i Haifa. Harestad studerer journalistikk ved Universitetet i Stavanger.

Fra 1. januar 2017 er det Bjarte Bjellås som fyller journaliststillingen på fulltid. Etter journaliststudier arbeidet Bjellås først som TV-journalist og skrivende journalist i Fædrelandsvennen. De siste seks årene har han jobbet i Vennesla Tidende, hvor han har hatt ansvar for lokalavisens Facebook-side, drift av nettsiden og vært fungerende redaktør når redaktøren har vært borte.

Under sitt første besøk i Israel i november 2012 måtte Bjellås løpe i tilfluktsrom både i Tel Aviv og Jerusalem, da terrorgruppen Hamas avfyrte raketter fra Gaza-stripen. Under et nytt besøk våren 2013 var det mer fredelig.

– Jeg har hatt interesse for Israel hele livet, helt siden foreldrene mine besøkte landet da jeg var liten. De siste ti årene har interessen bare økt og økt, sier Bjellås.

MIFF ser fram til å få en erfaren og allsidig journalist, med god erfaring med arbeid i sosiale medier, med på laget. Da MIFF utlyste den ledige journaliststillingen fikk vi mange gode søknader fra kvalifiserte søkere.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise