– Riktig av Trump å flytte ambassaden

– Hvis man virkelig ønsker en fredsløsning, bør alle land flytte sine ambassader til Jerusalem, mener Jan Benjamin Rødner.

Jan Benjamin Rødner, styremedlem i MIFF, forklarer hvorfor det vil være riktig av Donald Trump å flytte USAs ambassade til Jerusalem. - Norge og andre land bør følge etter, sier Rødner. DEL! Bli medlem av MIFF nå! https://www.miff.no/med-israel-for-fred/BliMedlem

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) Onsdag 25. januar 2017
Hvis du mener det trenges et KORREKTIV mot all den anti-israelske propagandaen i Norge, klikk her og bli medlem av MIFF.

– Så lenge de palestinske lederne tror at de kan få hva de vil uten å inngå fred, kommer man ikke videre i fredsprosessen, påpeker Jan Benjamin Rødner i et nytt opptak for MIFF. Se hele klippet.

DEL
Forrige artikkelVil avkriminalisere bruk av cannabis
Neste artikkelIsrael vil ta imot hundre foreldreløse barn fra Syria
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.