Så mange nye medlemmer trenger MIFF

Se hvordan det har gått med Israel-vennskapet i ditt fylke det siste året.

I midten av februar 2017 holder de to israelske ungdommene Eden Eini og Aviad Hudady fra StandWithUs foredrag på lokale MIFF-møter og på MIFFs ungdomskonferanse. For første gang i sitt liv kunne de leke i snø i Oslo tirsdag 14. februar. (Illustrasjonsfoto: Kjetil Ravn Hansen)
Eden Eini og Aviad Hudady fra StandWithUs kunne for første gang i sitt liv leke i snø i Oslo tirsdag 14. februar. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

Etter mange år med rask medlemsvekst har MIFF det siste året opplevd at medlemstallet fra februar 2016 til februar 2017 er redusert med 5,9 prosent. De aller fleste medlemmene har forsvunnet i forbindelse med listevask – det er Israel-venner som har meldt seg inn i MIFF, men som aldri betalte kontingent eller har unnlatt å betale kontingent de siste årene. Se full oversikt over medlemsutviklingen under.

Nå trenger MIFF nye medlemmer for å ta igjen det tapte så raskt som mulig! MIFFs langsiktige mål er å nå 18.000 medlemmer. Det kortsiktige målet er å nå 10.000 medlemmer innen landsmøtet 9.-11. juni. For å klare det, trenger vi 6 nye medlemmer per dag. Klikk her for å bli medlem nå. (Det tar kun 1 minutt, og du får tilsendt velkomstpakke med faktura.)

Er du allerede medlem? Tenk på to venner eller familiemedlemmer du kan verve, og ta kontakt med dem nå med en gang!

Det er utrolig viktig at du engasjerer deg for Israels sak nå! Til høsten er det stortingsvalg, og jakten på stemmene til det store antall nordmenn som har et falskt bilde av Israel har startet. Flere partier kjemper om hvem som er best til å boikotte.

Les Ti gode grunner til å bli medlem i MIFF

Netto medlemsendring i MIFF per fylke siste år.
Netto medlemsendring i MIFF per fylke siste år.
Prosentvis medlemsendring i MIFF per fylke siste år.
Prosentvis medlemsendring i MIFF per fylke siste år.
Forrige artikkelFordømmer Israel – hyller regimer som kostet titalls millioner av mennesker livet
Neste artikkel– Vil kutte bistanden til PA frem til de slutter å spre jødehat, glorifiserer terrorisme og samarbeider med Hamas
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.