Så mange nye medlemmer trenger MIFF

Se hvordan det har gått med Israel-vennskapet i ditt fylke det siste året.
I midten av februar 2017 holder de to israelske ungdommene Eden Eini og Aviad Hudady fra StandWithUs foredrag på lokale MIFF-møter og på MIFFs ungdomskonferanse. For første gang i sitt liv kunne de leke i snø i Oslo tirsdag 14. februar. (Illustrasjonsfoto: Kjetil Ravn Hansen)
Eden Eini og Aviad Hudady fra StandWithUs kunne for første gang i sitt liv leke i snø i Oslo tirsdag 14. februar. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

Etter mange år med rask medlemsvekst har MIFF det siste året opplevd at medlemstallet fra februar 2016 til februar 2017 er redusert med 5,9 prosent. De aller fleste medlemmene har forsvunnet i forbindelse med listevask – det er Israel-venner som har meldt seg inn i MIFF, men som aldri betalte kontingent eller har unnlatt å betale kontingent de siste årene. Se full oversikt over medlemsutviklingen under.

Nå trenger MIFF nye medlemmer for å ta igjen det tapte så raskt som mulig! MIFFs langsiktige mål er å nå 18.000 medlemmer. Det kortsiktige målet er å nå 10.000 medlemmer innen landsmøtet 9.-11. juni. For å klare det, trenger vi 6 nye medlemmer per dag. Klikk her for å bli medlem nå. (Det tar kun 1 minutt, og du får tilsendt velkomstpakke med faktura.)

Er du allerede medlem? Tenk på to venner eller familiemedlemmer du kan verve, og ta kontakt med dem nå med en gang!

Det er utrolig viktig at du engasjerer deg for Israels sak nå! Til høsten er det stortingsvalg, og jakten på stemmene til det store antall nordmenn som har et falskt bilde av Israel har startet. Flere partier kjemper om hvem som er best til å boikotte.

Les Ti gode grunner til å bli medlem i MIFF

Netto medlemsendring i MIFF per fylke siste år.
Netto medlemsendring i MIFF per fylke siste år.
Prosentvis medlemsendring i MIFF per fylke siste år.
Prosentvis medlemsendring i MIFF per fylke siste år.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise