Stor interesse for MIFF i Førde

Omlag femti personer kom for å høre Conrad Myrland i Førdehuset onsdag kveld.
Conrad Myrland presenterte boken
Conrad Myrland presenterte MIFFs nyeste bok "Hvorfor Israel?" på MIFF Forum 25. september 2016. (Arkivfoto: Tor-Bjørn Nordgaard).
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Onsdag 15. februar arrangerte Med Israel for fred (MIFF) organisasjonens første åpne møte i Sogn og Fjordane. Omlag femti personer kom til Førdehuset for å høre foredrag av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.

– Det var overveldende positivt at så mange møtte opp. I etterkant meldte en fin gjeng seg interessert i å dra i gang lokalt arbeid for MIFF i fylket, forteller Myrland. MIFF har lokallag i alle fylker utenom Finmark og Sogn og Fjordane.

Likevel trenger MIFF flere medlemmer. Her kan du se hvor mange nye medlemmer MIFF trenger for å fortsette medlemsveksten.

En stor medlemsmasse gjør at MIFF blant annet kan arrangere en gratis ungdomskonferanse på Gardermoen fra 17. – 19. februar. Der vil ungdom fra hele landet, mellom 16 og 30 år, få en super anledning til å lære mer om Israel og bli kjent med andre engasjerte ungdommer.

Interessert i å vite mer om MIFF og Israel? Her er en komplett møteoversikt.

For eksempel kan du høre foredrag av Aviad Hudady og Eden Eini fra StandWithUs hos MIFF Sunnhordaland i kveld. I kveld kan du også høre Hege Storhaug hos MIFF Asker: Jødenes framtidige situasjon i Europa og Midtøsten.

Tirsdag 21. februar kommer Dan Poraz, førstesekretær ved Israels ambassade, til MIFF Drammen for å prate om cyber-sikkerhet og Israel: Nye trusler, nye fronter, nye samarbeidsmåter for Israel og Norge. Tirsdag 21. februar er det foredrag og årsmøte i MIFF Kristiansand: FNs partiskhet mot Israel.

Onsdag 22. februar har MIFF Trondheim årsmøte og foredrag: Hvordan MIFF dyrker fram en ny generasjon Israel-venner. Torsdag 23. februar inviterer MIFF Grenland til foredrag av Astrid Salvesen Shwartz: Mine 30 år i Israel.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise