Stor interesse for MIFF i Førde

Omlag femti personer kom for å høre Conrad Myrland i Førdehuset onsdag kveld.

Conrad Myrland presenterte boken
Conrad Myrland presenterte MIFFs nyeste bok "Hvorfor Israel?" på MIFF Forum 25. september 2016. (Arkivfoto: Tor-Bjørn Nordgaard).

Onsdag 15. februar arrangerte Med Israel for fred (MIFF) organisasjonens første åpne møte i Sogn og Fjordane. Omlag femti personer kom til Førdehuset for å høre foredrag av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.

– Det var overveldende positivt at så mange møtte opp. I etterkant meldte en fin gjeng seg interessert i å dra i gang lokalt arbeid for MIFF i fylket, forteller Myrland. MIFF har lokallag i alle fylker utenom Finmark og Sogn og Fjordane.

Likevel trenger MIFF flere medlemmer. Her kan du se hvor mange nye medlemmer MIFF trenger for å fortsette medlemsveksten.

En stor medlemsmasse gjør at MIFF blant annet kan arrangere en gratis ungdomskonferanse på Gardermoen fra 17. – 19. februar. Der vil ungdom fra hele landet, mellom 16 og 30 år, få en super anledning til å lære mer om Israel og bli kjent med andre engasjerte ungdommer.

Interessert i å vite mer om MIFF og Israel? Her er en komplett møteoversikt.

For eksempel kan du høre foredrag av Aviad Hudady og Eden Eini fra StandWithUs hos MIFF Sunnhordaland i kveld. I kveld kan du også høre Hege Storhaug hos MIFF Asker: Jødenes framtidige situasjon i Europa og Midtøsten.

Tirsdag 21. februar kommer Dan Poraz, førstesekretær ved Israels ambassade, til MIFF Drammen for å prate om cyber-sikkerhet og Israel: Nye trusler, nye fronter, nye samarbeidsmåter for Israel og Norge. Tirsdag 21. februar er det foredrag og årsmøte i MIFF Kristiansand: FNs partiskhet mot Israel.

Onsdag 22. februar har MIFF Trondheim årsmøte og foredrag: Hvordan MIFF dyrker fram en ny generasjon Israel-venner. Torsdag 23. februar inviterer MIFF Grenland til foredrag av Astrid Salvesen Shwartz: Mine 30 år i Israel.

Forrige artikkelNetanyahu: – Jeg vil ikke annektere 2,5 millioner palestinere
Neste artikkel– Det palestinske flagget er fjernet fra flaggstangen og erstattet med det israelske
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.