Kan du hjelpe MIFF Arendal med å stå på stand under Arendalsuka i august?

Stå på stand med MIFF Arendal – få gratis overnatting!

MIFFs stand under Arendalsuka 2015. (Foto: Trond Baugen)
MIFFs stand under Arendalsuka 2015. (Foto: Trond Baugen)

Arendalsuka er en politisk festival som arrangeres hver sommer der personer innen politikk, medier, samfunns- og næringsliv i Norge møtes for å debattere og drive politisk arbeid.
I år starter festivalen mandag 14. august og varer til lørdag 19. august.
Mange kjente rikspolitikere – og lokalpolitikere – kommer til å delta på festivalens mange seminarer og debattmøter. I fjor hadde over 170 forskjellige arrangører hele 597 arrangementer og 159 stands.

Også MIFF Arendal kommer til å delta på Arendalsuka med en informasjonsstand. Lokalforeningen vurderer i tillegg å arrangere et møte.

Styreleder Anne Helene Lieng forteller at de ønsker hjelp fra MIFF-medlemmer fra hele landet med å bemanne informasjonsstanden. Som en gjenytelse for den eller de som melder seg, vil medlemmer i styret tilby gratis husrom.

Hun skriver:
«Dette er jo et arrangement for hele landet! Det er jo hyggelig, spennende, morsomt! Vi tenker oss at folk kunne komme fra “fjern og nær”, og vi i styret kan stå for husrom. Å leie noe i Arendal på den tiden er både dyrt og vanskelig. Det pleier å være fint vær her på den tiden, så Arendal er vel verdt et besøk! Og det er så mange interessante foredrag og diskusjoner av alle slag, og alt er gratis! Så folk er dumme hvis de ikke griper anledningen! Det er mange som har overdrevne forestillinger om hvor mye en må kunne om Israel for å stå på stand. Det holder lenge å kunne føre en hyggelig samtale og dele ut brosjyrer, medlemsavisen Midtøsten i fokus osv.»

Kan du som er MIFF-medlem hjelpe MIFF Arendal?

Ta kontakt med styreleder i MIFF Arendal, Anne Helene Lieng, på e-post anheluli@gmail.com innen utgangen av mai. Hun kan også nås på mobil 40012336.

MIFFs banner er godt synlig i Arendal. (Foto: Trond Baugen)
MIFFs banner og stand var godt synlig under Arendalsuka i 2015. (Foto: Trond Baugen)
Forrige artikkelForedrag og årsmøte i MIFF Sunnhordland: Relasjonar mellom folkegruppene/religionane i Jerusalem
Neste artikkelPalestinske kilder: Trump vil komme med et historisk tilbud til palestinerne
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.