80 nye medlemmer på to uker

Se hvilke fylker som har flest aktive Israel-venner.

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), taler på støttemarkering for Israel 10. august 2014. (Foto: MIFF)
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), taler på støttemarkering for Israel 10. august 2014. (Foto: MIFF)
  • Hjelp MIFF å formidle israelernes perspektiver og rette opp det falske bildet av Israel. Bli medlem av MIFF. Alle nye som blir medlemmer i april 2017 mottar boken Israel under lupenGRATIS i velkomstpakken (veil. pris 298,-). 

Med Israel for fred hadde en netto økning på 84 medlemmer fra 4. april til 19. april. Størst prosentvis økning var det i Hedmark og Nord-Trøndelag, to fylker hvor MIFF har relativt liten andel av befolkningen som medlemmer.

2017-04-20_14-42-00

Størst netto økning hadde MIFF i Rogaland og Vest-Agder.

2017-04-20_14-42-35

Ved landsmøtet i april 2016 hadde MIFF over 10.100 medlemmer. På grunn av listevask av dårlige betalere, etter mange år med rask vekst, er antallet medlemmer nå noe lavere, men vi vil gjerne tilbake til over 10.000 medlemmer så raskt som mulig. Vi håper å nå det samme antallet innen vi avholder MIFFs landsmøte på Gjøvik 9.-11. juni. For at det skal skje trenger vi en netto vekst på 8 medlemmer hver dag.

  • Hjelp MIFF å formidle israelernes perspektiver og rette opp det falske bildet av Israel. Bli medlem av MIFF. Alle nye som blir medlemmer i april 2017 mottar boken Israel under lupenGRATIS i velkomstpakken (veil. pris 298,-). 

 

 

 

Forrige artikkelPolitianmelder israelsk-arabisk parti for terrorhyllest
Neste artikkelMIFF klager Jibril Rajoub inn for FIFAs disiplinærkomité
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.