MIFF startet nytt lokallag i Sogn og Fjordane 1. mai

Bare noen timer etter at de siste "Boikott Israel"-plakatene var borte fra norske gater, startet lokale MIFFere i Sogn og Fjordane et nytt lokallag.

Ni personer var samlet da et interimstyre for MIFF Sogn og Fjordane ble dannet mandag 1. mai. Fire personer ble valgt inn i det første interimstyret: Styreleder Reidar Indrebø, nestleder Randi Flo, sekretær Morgan Aarseth og kasserer Tommy Viken.

I februar sendte MIFF ut et spesialmagasin med israelernes beste argumenter til over 30.000 husstander i Sogn og Fjordane. Samme måned holdt Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, foredrag på historiens første MIFF-møte i fylket. Allerede den gang meldte lokale ildsjeler seg interessert i et lokallag.

– Vi har begynt å planlegge et møte i høst med foredrag og formell stiftelse, forteller Indrebø. Den pensjonerte 63-åringen har bakgrunn fra reklamebransjen og Arbeiderbladet. Han har også drevet gratisavis i Førde i tolv år og jobbet som frilansjournalist.

MIFF ønsker det nye lokallaget hjertelig velkommen. Nå er det bare Finnmark fylke som ikke har et lokallag.

 

Bjarte Bjellås bidro til denne artikkelen.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise