Over 850 nye medlemmer på syv dager

Etter at LOs fiendtlighet mot Israel for alvor kom opp i dagen, har det kommet en tsunami av nye medlemmer i MIFF.

MIFF

Her er de siste syv dagene oppsummert i kortform.

Fredag 12. mai: LO vedtok full boikott og politikk som vil utslette Israel. Samme dag får MIFF 130 nye medlemmer. Utmeldingene begynner fra LO.

Lørdag 13. mai: MIFF får 160 nye medlemmer. TV2 melder om veksten.

Søndag 14. mai: MIFF får 250 nye medlemmer, loser LO-medlemmene gjennom det som ikke lenger er kosher og gir veiledning til dem som vil melde seg ut av LO. Vi har også noen ord til mannen som sørget for boikottvedtaket.

Mandag 15. mai: MIFF får 170 nye medlemmer og publiserer leserbrev fra en som melder seg ut av LO.

Tirsdag 16. mai: MIFF får 80 nye medlemmer og påpeker et gapende og stort hull i LOs Israel-boikott.

Onsdag 17. mai: Også på nasjonaldagen tar folk seg tid til å melde seg inn. MIFF får 40 nye medlemmer.

Torsdag 18. mai per kl 20.00: MIFF får over 30 nye medlemmer.

I løpet av de siste seks dager har MIFF fått over 850 nye medlemmer, og vi har passert 10.500 medlemmer totalt.

Vi håper å se deg/ din familie på MIFFs Israelkonferanse på Gjøvik 9.-11. juni! Vi får høre spennende foredrag av dyktige talere og møte MIFFere fra hele landet. Våre nye medlemmer er spesielt velkommen! Kom for å markere ditt vennskap med Israel og din avstand til alle former for Israel-boikott! Påmeldingsfrist: Snarest!

Har du venner og slektninger som er opprørt av LO-boikotten? Tilby deg å registrere dem i MIFF (klikk her for skjema), så sier de nok ja!

Forrige artikkelGules ekstremisme
Neste artikkelFå lever i snitt lenger enn israelerne
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.