Ta avstand fra boikott av Israel!

Se hvordan du kan styrke MIFFs arbeid mot boikotten.

Hjelp MIFF å motarbeide boikott av Israel!
Hjelp MIFF å motarbeide boikott av Israel!

LO, med over 900.000 medlemmer, går inn for full boikott og en politikk som vil utslette verdens eneste jødiske stat. MIFF står fremst i kampen imot boikott og er det israelske folkets forsvarsadvokat i Norge. Vårt arbeid er viktigere enn noen gang før!

Bli med på laget!
– Ring/ SMS 452 44 598 for å bli medlem nå
– Send kodeord MIFF med SMS til 2160 (du gir 200 kr i gave og blir medlem hvis du ikke er det fra før)

MIFF når ut til hundretusener gjennom sosiale medier
Det er bare mulig med din gave.
– Gavekonto bank 7877.06.54539
– Vipps 39881

MIFF er en religiøst nøytral organisasjon med over 10.500 medlemmer. Bli med du også!

I neste uke rykker MIFF denne helsides annonsen inn i avisen Dagen. Gi en øremerket gave merket “annonse” til konto eller Vipps (se over).

Helsides annonse mai 2017.
Helsides annonse mai 2017.
Forrige artikkelFem direktelenker du alltid kan bruke
Neste artikkelBrende: – “Ny dynamikk” når det gjelder fangelønn
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.