Er du spent på å se hvor MIFF har vokst mest?

Se hvor mange Israel-venner som har mobilisert i ditt fylke etter LOs boikottvedtak.

Det siste året har MIFF vokst med netto over 500 medlemmer. Grafen viser medlemsutviklingen fra starten i 1978.
Det siste året har MIFF vokst med netto over 500 medlemmer. Grafen viser medlemsutviklingen fra starten i 1978.

9. mai 2017 hadde MIFF 9.700 medlemmer. Tre dager senere vedtok LO full boikott av Israel og ga åpen støtte til en politikk som vil fjerne verdens eneste jødiske stat.

25. mai 2017 har MIFF 10.633 medlemmer. På mindre enn to uker har 900 nye norske Israel-venner mobilisert i støtte til det som fra før var Europas klart største religiøst og partipolitisk nøytrale Israel-organisasjon.

Veksten ser slik ut fordelt på fylker.

Er du misfornøyd med resultatet for ditt fylke? Ta kontakt med venner og familie, og spør om du har lov til å melde dem inn i MIFF. Klikk her for å komme til innmeldingskjemaet.

Denne tabellen viser hvilke fylker som hadde størst nettovekst fra 9. mai til 25. mai.

 

Forrige artikkelMIFF svarer Lars Gule i Aftenposten
Neste artikkelNorge kutter i støtten til Israel-kritiske organisasjoner
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.