Raphael Schutz til Israelkonferansen

Israels ambassadør Raphael Schutz. (Arkivfoto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Israels ambassadør til Norge, Raphael Schutz, blir første foredragsholder på MIFFs Israelkonferanse på Gjøvik 9. til 11. juni. Dermed er programmet for konferansen komplett. Klokken 19:05 fredag vil Schutz prate om den aktuelle situasjonen i Israel.

I tillegg til den israelske ambassadøren kommer det en rekke andre spennende foredragsholdere. Vi får blant annet høre fra Bassem Eid og Benjamin Pogrund. Conrad Myrland har foredrag om Trumps betydning for Israel og Jan Benjamin Rødner har en gjennomgang av 120 år med zionisme på 60 minutter.

Påmeldingsfristen for Israel-konferansen er utløpt. Det er fortsatt mulig å bestille hotellrom fra lørdag til søndag. For spørsmål om konferansen ta kontakt med MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på kjetil@miff.no eller tlf. 45 24 45 98.

Det komplette programmet for Israelkonferansen finner du her.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag