MIFF in your own language

MIFF is Scandinavia’s largest pro-Israel website. You can read it in Arabic, Hebrew, Russian, English, Spanish and many other languages.

Read MIFF in your own language through Google Translate.
Read MIFF in your own language through Google Translate.

The Google Translate program can include an entire website and translate it into another language, such as English. “Google English” has a poor language, often it is meaningless, sometimes it gives the opposite meaning of the original. But if you read reasonably, you can get a good impression of the original meaning. The debates in Facebook do not show. Not all links work. The program does not work between Nordic languages.

For other languages, open www.miff.no in Google Translate.

Forrige artikkelIS tar på seg skylden for terrorangrep
Neste artikkelFatah fordømmer Israel for å ha skutt terrorister
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no