Gi ditt navn i støtte til Israel sammen med hele Europa

Felles europeisk underskriftskampanje for å si «Vi er på Israels side».
Skjermdump fra israel-manifesto.org.
Skjermdump fra israel-manifesto.org.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

European Alliance for Israel, et nettverk for pro-israelske organisasjoner hvor MIFF er med, har laget en underskriftsaksjon i støtte for Israel. La det bli hundrevis av underskrifter fra Norge!

Du leser oppropet og legger inn ditt navn ved å trykke på lenken israel-manifesto.org.

Oppgi gjerne “Medlem www.miff.no” der hvor du kan legge inn organisasjonstilknytning.

European Alliance for Israel (EAI) ble formelt stiftet i Berlin i mai 2015. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, er styremedlem i nettverket.

Takk for at du undertegner oppropet!

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel30.000 liker MIFF på Facebook
Neste artikkelInviterer norsk næringsliv til Tel Aviv
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise