MIFFs unge talenter i Knesset

I Knesset ble MIFFs ungdommer ønsket velkommen av visepresident Hilik Bar (innfelt til høyre) og Arsen Ostrovsky. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
I Knesset ble MIFFs ungdommer ønsket velkommen av visepresident Hilik Bar (innfelt til høyre) og Arsen Ostrovsky. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Denne uken er ti håndplukkede unge voksne fra Norge på rundreise i Israel. Onsdag morgen besøkte gruppen den israelske nasjonalforsamlingen Knesset. Der ble de ønsket velkommen blant annet av Knessets visepresident Hilik Bar (Zionist Unionen).

Senere i dag skal MIFFs ungdommer besøke Palestinian Media Watch. Da håper vi å få til en direktesending på MIFFs Facebook-side.

Følg turen på Instagram:
https://www.instagram.com/medisraelforfred/

Artikkelen fortsetter under annonsen

Følg turen på Snapchat:
miff.no

Knessets visepresident Hilik Bar sammen med MIFFs unge talenter. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Knessets visepresident Hilik Bar sammen med MIFFs unge talenter. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

 

Deltakerne på MIFFs ungdomstur klare for besøk i gamlebyen i Jerusalem. F.v. Lars Nordgård, Jens David Bjørnevoll Roset, Kristoffer Vikan, Oscar Rustad, Sara Caroline Christensen, Nadia Fugleberg, Anbjørn Steinholm Frislid, Håvard Lied, Tomer (israelsk guide), Magnus Mathisen og Per-Anders Hvesser. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Deltakerne på MIFFs ungdomstur klare for besøk i gamlebyen i Jerusalem mandag. F.v. Lars Nordgård, Jens David Bjørnevoll Roset, Kristoffer Vikan, Oscar Rustad, Sara Caroline Christensen, Nadia Fugleberg, Anbjørn Steinholm Frislid, Håvard Lied, Tomer (israelsk guide), Magnus Mathisen og Per-Anders Hvesser. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag