MIFF spredte Israels argumenter på Arendalsuka

Mange nysgjerrige besøkte standen til MIFF under Arendalsuka. Også NRK tok turen.
Gabriel Edland og Kai B. Isnes blir intervjuet av NRK under Arendalsuka. (Foto: Jan Nordstokkå)
Gabriel Edland og Kai B. Isnes blir intervjuet av NRK under Arendalsuka. (Foto: Jan Nordstokkå)

Denne uken har det politiske arrangementet Arendalsuka vært arrangert i byen med samme navn. Her har de fleste politiske partier vært til stede. Også en stor del av organisasjonslivet i Norge har vært på plass i sørlandsbyen. For dem som bare var besøkende var det nesten 200 ulike stander å stikke hodet innom. Også Med Israel for fred var til stede med stand på arrangementet. Den fikk stor oppmerksomhet.

– Det var veldig mange som var innom standen vår og som var positivt interessert. Vi møtte mange unge mennesker som var veldig positive til Israel. Det var nesten litt overraskende hvor stor interesse det var, sier Gabriel Edland i MIFF Kristiansand.

MIFF hadde stand ved det gamle torvet i Arendal og delte ut utallige brosjyrer og slo av en prat med både venner og uvenner av Israel i løpet av uka. Også media var interessert i å prate. Kai B. Isnes og Gabriel Edland ble intervjuet av NRK radio.

– Vi ønsker å formidle informasjon om Israel på en balansert måte. Vi føler at NRK og andre medier ikke gir et balansert bilde av konflikten. Hos dem er alltid Israel den skyldige og palestinerne er alltid ofrene. Det føler vi ikke blir riktig, forteller Edland.

Det var MIFF Arendal som organiserte standen, men med hjelp fra Kristiansand.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise