MIFFs styreleder taler Israels sak i Stockholm

Kom til demonstrasjonen dersom du er i nærheten av Stockholm søndag!

Bengt-Ove Nordgård taler i Tønsberg 7. november 2015. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Bengt-Ove Nordgård taler i Tønsberg 7. november 2015. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

Søndag 27. august kl. 13-15 inviterer Zionistforeningen i Sverige til demonstrasjon på Raul Wallenberg torget i Stockholm sentrum. Hovedtaler på markeringen er Hillel Neuer, direktør for organisasjonen UN Watch. Fra MIFF deltar styreleder Bengt-Ove Nordgård med en tale, slik han også gjorde for to år siden.

Blant de andre talerne er Israels nye ambassadør i Sverige, andre israelere og svenske politikere.

MIFF er den største religiøst nøytrale pro-israelske medlemsorganisasjonen i Europa, med om lag 10.000 medlemmer.

Forrige artikkelEuropa kopierer Israels sikkerhetstiltak
Neste artikkel– Dagens regjering har vist stor vilje til samarbeid med Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.