Hvis Hamar virkelig var Gaza, ville Hamar-folket være sjeleglade for at Israel hindret fri tilgang av våpen til en islamistisk terrororganisasjon

Daniel Bright og andre fra MIFF Hamar delte ut flyers i Hamar sentrum. - De aller fleste virket veldig positive, sier lokallagsleder Stian Wangelsten. MIFF Drammen hadde stand på Elvefestivalen, MIFF Trondheim hadde stand og MIFF Bergen seminar.
Daniel Bright i MIFF Hamar med flyeren som rettet opp mye av den falske informasjonen til Palestinakomiteen og Ship to Gaza. (Foto: Stian Wangelsten)
Daniel Bright i MIFF Hamar med flyeren som rettet opp mye av den falske informasjonen til Palestinakomiteen og Ship to Gaza. (Foto: Stian Wangelsten)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Det har vært en aktiv helg i Med Israel for fred (MIFF).

Lokalforeningen i Bergen hadde seminar med forfatteren Benjamin Pogrund, som fortalte om sine opplevelser som Nelson Mandelas venn under apartheid-tiden. Han avviste også apartheid-anklagen mot Israel. Seminaret ble avsluttet med en politisk debatt ledet av Hallgrim Berg. Se opptak av hele seminaret her.

MIFF Drammen stod på stand tre dager på rad under Elvefestivalen i Drammen, og fikk vist fram MIFFs logo til tusenvis av mennesker. MIFFs mest flittige lokalforening med å stå på stand, Trondheim, hadde også fire frivillige ute denne lørdagen.

MIFF-veteran Bjarne Schirmer på stand under Elvefestivalen lørdag 26. august 2017. (Foto: Conrad Myrland)
MIFF-veteran Bjarne Schirmer på stand under Elvefestivalen lørdag 26. august 2017. (Foto: Conrad Myrland)

På Hamar mobiliserte MIFFere til stand og utdeling av flyers lørdag 26. august.

– Det gikk veldig bra. De aller fleste virket veldig positive. Noen kom bort for å diskutere, mens andre var nysgjerrige på MIFF. Vi delte ut masse flyveblad, forteller Stian Wangelsten, leder av MIFF Hamar.

For å kontre feilinformasjon fra Palestinakomiteen og Ship to Gaza som hadde et arrangement samme dag, delte MIFF ut en spesiallaget flyer.

På forsiden – illustrert med Vikingskipet i Hamar og Mjøsa i vinterdrakt – heter det:

“Hvis Mjøsa var Middelhavet, kunne Hamar vært Gaza! fantaserer Palestinakomiteen og Ship to Gaza.

Hvis Hamar virkelig var Gaza – da ville det ikke vært is på Mjøsa om vinteren – og du ville vært  utrolig takknemlig for alle som kontrollerte at den islamistiske terrogruppen Hamas ikke fikk dødelige våpen!

Det kunne spart livet ditt eller livet til noen du er glad i.”

På baksiden hadde MIFF Hamar trykket en forkortet versjon av artikkelen “Ingen vil kunne bade i Mjøsa”.

Fra standbordet til MIFF Hamar.
Fra standbordet til MIFF Hamar.

 


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise