Conrad Myrland ti år på fulltid for MIFF

Verdsetter du arbeidet Conrad Myrland har gjort for Israel og MIFF de siste ti årene?

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). (Foto: ShaperMedia.se)
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). (Foto: ShaperMedia.se)
  • Skriv din gratulasjonshilsen til Conrad Myrland i kommentarfeltet nederst i artikkelen.
Bengt-Ove Nordgård, leder i MIFFs hovedstyre.

Denne måneden er det ti år siden Conrad Myrland begynte på fulltid som daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). På vegne av hovedstyret og alle medlemmer vil jeg gratulere ham og takke ham for en fantastisk og unik innsats for Israels sak i Norge.

Titusenvis av Israel-venner over hele landet setter stor pris på den utrettelige innsatsen Conrad har gjort i alle disse årene. Under Conrads ledelse har MIFF de ti siste årene vokst fra 1800 til 10.800 medlemmer og fra 5 til 27 lokalforeninger. Gjennom nettsiden og Facebook når vi hundretusener med gode ord om Israel hver måned. Norske journalister tenker seg nok om en ekstra gang før de skriver noe de vet Conrad vil ta dem på.

Den beste jubileumsgaven vi som MIFF-medlemmer kan gi Conrad, er å fri ham helt fra bekymringen om å dekke alle årets kostnader. Han må heller kunne fokusere på å bekjempe LOs boikott, NTBs fake news, NRKs urettferdige dekning samt Palestinakomiteens og andre anti-israelske organisasjoners mange forsøk på å motarbeide og å delegitimere verdens eneste jødiske stat. De siste ukene har Conrad skrevet flere viktige artikler før stortingsvalget 11. september.

Verdsetter du arbeidet Conrad har gjort for Israel og MIFF de siste ti årene? Marker tiårsjubileet med en gave på 100 eller 1.000 kroner (eller annet beløp) til MIFFs informasjonsarbeid på konto 7877.06.54539

Du kan også gi gave til MIFFs arbeid med:
VIPPS: 39881
Med bankkort gjennom deltager.no
Med SMS, send kodeord MIFF-FEST til 2160 (350,-)
Med SMS, bruk skjema under for valgfritt beløp mellom 50 og 500 kroner.

  • NB! Alle som gir 700 kroner eller mer til MIFF i perioden 1. august til 15. november 2017 deltar i trekning av reisegavekort på 10.000 kroner fra Sabra Fokus Reiser.

Med vennlig hilsen,
Bengt-Ove Nordgård, styreleder MIFF

Forrige artikkelNetanyahu tøyset med Conan O’Brien
Neste artikkelVenstresiden går til valg på å undergrave folkeretten og Oslo-avtalene
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag