Ta MIFFs online quizer

Spill Kahoot! med spørsmål om Israel og MIFF med barn, barnebarn, familie og venner.

Skjermdump fra en av MIFFs quizer på Kahoot!
Skjermdump fra en av MIFFs quizer på Kahoot!
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Kahoot! (www.kahoot.it) er en nettløsning for å lage og spille quizer. De siste årene har quiz-løsningen blitt populær å bruke på skoler og i sosiale sammenhenger.

MIFF har foreløpig laget tre Kahoot! quiz i forbindelse med foredrag til elever i ungdoms- og videregående skole.

Du kan bruke quizene i sosialt lag med venner og familie eller på Israel-møter. Hvis du har en kahoot-profil kan du søke opp MIFFs quizer med navnene under, eller du kan trykke på lenkene.

Det falske bildet av Israel (spm. til foredrag av Conrad Myrland)

Hva vet du om Med Israel for fred?

Israel ABC (spm. til foredrag av Conrad Myrland)

 

Læringstips

Bruk 45 minutt til å se et komprimert foredrag på 45 minutt hvor Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, dekker temaene Israel ABC og Det falske bildet av Israel i kortform. Ta deretter quizene. Denne øvelsen kan gjerne gjøres med ungdommer og barn helt ned i ungdomsskolealder.

 

Alle artikler på MIFFs nettsted er gratis. Tjenesten er finansiert av MIFFs medlemmer, og vi håper du vil bli med på laget! Klikk her for å gå til registreringsskjema. Du som allerede er medlem, kan bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Hvem som helst kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.

Forrige artikkelSyrisk opprørsleder returnerte gribb på avveie til Israel
Neste artikkelBruk stemmeretten!
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -