Ta MIFFs online quizer

Spill Kahoot! med spørsmål om Israel og MIFF med barn, barnebarn, familie og venner.
Skjermdump fra en av MIFFs quizer på Kahoot!
Skjermdump fra en av MIFFs quizer på Kahoot!

Kahoot! (www.kahoot.it) er en nettløsning for å lage og spille quizer. De siste årene har quiz-løsningen blitt populær å bruke på skoler og i sosiale sammenhenger.

MIFF har foreløpig laget tre Kahoot! quiz i forbindelse med foredrag til elever i ungdoms- og videregående skole.

Du kan bruke quizene i sosialt lag med venner og familie eller på Israel-møter. Hvis du har en kahoot-profil kan du søke opp MIFFs quizer med navnene under, eller du kan trykke på lenkene.

Det falske bildet av Israel (spm. til foredrag av Conrad Myrland)

Hva vet du om Med Israel for fred?

Israel ABC (spm. til foredrag av Conrad Myrland)

 

Læringstips

Bruk 45 minutt til å se et komprimert foredrag på 45 minutt hvor Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, dekker temaene Israel ABC og Det falske bildet av Israel i kortform. Ta deretter quizene. Denne øvelsen kan gjerne gjøres med ungdommer og barn helt ned i ungdomsskolealder.

 

Alle artikler på MIFFs nettsted er gratis. Tjenesten er finansiert av MIFFs medlemmer, og vi håper du vil bli med på laget! Klikk her for å gå til registreringsskjema. Du som allerede er medlem, kan bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Hvem som helst kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise