Ta MIFFs online quizer

Spill Kahoot! med spørsmål om Israel og MIFF med barn, barnebarn, familie og venner.
Skjermdump fra en av MIFFs quizer på Kahoot!
Skjermdump fra en av MIFFs quizer på Kahoot!

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Kahoot! (www.kahoot.it) er en nettløsning for å lage og spille quizer. De siste årene har quiz-løsningen blitt populær å bruke på skoler og i sosiale sammenhenger.

MIFF har foreløpig laget tre Kahoot! quiz i forbindelse med foredrag til elever i ungdoms- og videregående skole.

Du kan bruke quizene i sosialt lag med venner og familie eller på Israel-møter. Hvis du har en kahoot-profil kan du søke opp MIFFs quizer med navnene under, eller du kan trykke på lenkene.

Det falske bildet av Israel (spm. til foredrag av Conrad Myrland)

Hva vet du om Med Israel for fred?

Israel ABC (spm. til foredrag av Conrad Myrland)

 

Læringstips

Bruk 45 minutt til å se et komprimert foredrag på 45 minutt hvor Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, dekker temaene Israel ABC og Det falske bildet av Israel i kortform. Ta deretter quizene. Denne øvelsen kan gjerne gjøres med ungdommer og barn helt ned i ungdomsskolealder.

 

Alle artikler på MIFFs nettsted er gratis. Tjenesten er finansiert av MIFFs medlemmer, og vi håper du vil bli med på laget! Klikk her for å gå til registreringsskjema. Du som allerede er medlem, kan bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Hvem som helst kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelSyrisk opprørsleder returnerte gribb på avveie til Israel
Neste artikkelBruk stemmeretten!
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise