Velkommen til nye miff.no

Eventyret som begynte i 1996 har begynt på sitt fjerde kapittel.
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). (Foto: ShaperMedia.se)
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). (Foto: ShaperMedia.se)
Er MIFF et viktig KORREKTIV til demoniseringen av Israel? Hvis du svarer JA, klikk her og bli medlem av MIFF.

Siste helg i oktober 2017 ble miff.no fornyet. Nettsiden som du ser i dag er bare første trinn i flere planlagte utviklingstrinn. Hvis du har kommentarer eller opplever feil, så send oss gjerne en melding.

MIFFs første hjemmeside på internett ble etablert i 1996, og var inspirert av pizza, Jagland og Rødner.

Etter flere år med en relativt statisk hjemmeside, ble miff.no en nettside med daglige nyheter fra Israel og Midtøsten fra 2001. Besøket på nettsiden økte raskt fra under 50.000 i 2001 til over 550.000 i 2010.

I 2011 ble nettsiden modernisert med en løsning skreddersydd for MIFF. Det årlige besøket har fortsatt å øke. De tre første kvartalene i 2017 var besøket opp mot 1,1 millioner.

Den fjerde generasjonen nettside som ble lansert i oktober 2017 har med seg videre alle arkivartiklene, men er nå over på et nettavis-system som er mer standard «hyllevare». Dette gir likevel redaksjonen mye større fleksibilitet i presentasjon av stoffet, gir bedre utviklingspotensiale og lettere mulighet for å integrere og ta i bruk nye tjenester. Vi håper det også vil gi en bedre og raskere leseopplevelse for deg som bruker. De tekniske løsningene er levert til oss av selskapet Hefty.no.

Målet med miff.no forblir å nå ut til flest mulig som leser norsk med israelske perspektiver. Vi takker våre trofaste lesere som snakker om nettsiden og deler våre artikler i sosiale medier! Sammen med dere kan vi fortsette veksten.

Dersom du ønsker å støtte arbeidet med MIFFs nettside økonomisk, kan du gi en gave til konto 78770654539, med Vipps til 39881 eller med SMS i skjemaet lenger ned på denne siden. Hjertelig takk!

DEL
Forrige artikkel– Båndene mellom våre land blir sterkere og sterkere
Neste artikkel400.000 nye eksempler på at Sidsel Wold skrev feil
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.