Lars Akerhaugs vei fra Palestina-aktivist til forståelse for Israel

Hør det sterke foredraget.

Min vei fra Palestina-aktivist til forståelse for Israel

Min vei fra Palestina-aktivist til forståelse for Israel. Journalist og forfatter Lars Akerhaug, foredrag i MIFF Grenland 28. september 2017.

Posted by Med Israel for fred (MIFF) on Sunday, November 5, 2017

Journalist og forfatter Lars Akerhaug holdt dette foredraget i MIFF Grenland 28. september 2017. Akerhaug skriver for Minerva, Dagen og andre aviser.

Forrige artikkelStørre deler av UDs rapport om «Palestina» er unntatt offentlighet
Neste artikkelMIFF hadde stand på NTNU i Trondheim
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.