MIFF hadde stand på NTNU i Trondheim

Onsdag 1. november delte MIFF Trondheim ut informasjon om Israel til studentene på NTNU Gløshaugen.

Robert Johnstad, Geir Knutsen og Knut Willy Johnsen bemannet MIFFs stand på NTNU onsdag 1. november. (Foto: MIFF)

Onsdag 1. november arrangerte MIFF Trondheim høstens første innendørs informasjonsstand.

Fra klokken 11:00 var tre MIFF-medlemmer på plass i Sentralbygg 1 på NTNU, Gløshaugen Campus for å dele ut informasjon om Israel til studenter og andre forbipasserende.

Det var stor trafikk i området på grunn av lunsjen, og mange studenter, ansatte og besøkende kunne ikke unngå å se standen vår ettersom den tildelte plassen var rett utenfor kantinen Hangaren, som drives av Studentskipnaden i Trondheim.

I løpet av de to timene vi bemannet standen mottok rundt 400 forbipasserende hvert sitt eksemplar av MIFFs pamflett i visittkortstørrelse, “Israel på 1-2-3”. Et titalls eksemplarer av A5-brosjyren “Hva er problemet i Midtøsten” ble også delt ut.

En forbipasserende mottar minifolderen fra MIFF-medlem Knut Willy Johnsen.
En forbipasserende mottar “Israel på 1-2-3” fra MIFF-medlem Knut Willy Johnsen. (Foto: MIFF)

Standen var svært vellykket og en positiv opplevelse også for oss MIFF-medlemmer. Ingen forbipasserende uttrykte noe negativt eller kom med kritikk av Israel eller MIFF.

To av de som tok kontakt fortalte at de var medlemmer i MIFF.

Etter at selve standen var avsluttet, gikk vi innom andre NTNU-bygg i området og plasserte ut 100 eksemplarer av MIFFs spesialmagasin på bord og i hyller.

MIFF Trondheim har fra mai til oktober i år hatt stand seks ganger i gågaten Nordre i Trondheim sentrum. Lørdag 29. juli fikk vi også besøk av glade israelere.

Neste MIFF-stand på NTNU er allerede planlagt og vil finne sted på Dragvoll Campus en dag før jul.

 

Forrige artikkelLars Akerhaugs vei fra Palestina-aktivist til forståelse for Israel
Neste artikkelVil bruke døde terrorister som forhandlingskort
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.